کارخانه ای که با همت و توان ایرانی راه اندازی شد

مدیرعامل شرکت خمیرمایه اسلام آباد غرب :این کارخانه درسال ۱۳۸۹ توسط شرکت های اروپایی شروع بکار کرد اما یک سال بعد متوقف شد که در سال ۱۴۰۰ با وجود مشکلات بسیار با تکیه بر توان داخلی دوباره توانستیم آن را راه اندازی کنیم.

به گزارش خبرنگار سردبیرپرس در کرمانشاه،صبح امروز چهارشنبه(۱۰ بهمن ماه) به همت سازمان بسیج رسانه ، اصحاب رسانه در قالب اردوی راویان پیشرفت از کارخانه خمیرمایه برتر اسلام آبادغرب بازدید به عمل آوردند،زمان خسروی مدیرعامل این کارخانه در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد:شرکت خمیرمایه برتر اسلام آبادغرب در سال ۱۳۸۹ با استفاده از بهترین تجهیزات توسط شرکت های اروپایی راه اندازی شد اما یک سال بعد فعالیت کارخانه متوقف شد.

وی افزود:در ۱۰ سال عدم فعالیت این‌ کارخانه بسیاری از تجهیزات آن دچار مشکل شده بود که بخش خصوصی وارد عمل شده و حتی یک سری از تجهیزات را خودشان تولید و کارخانه را دوباره در سال ۱۴۰۰ راه اندازی کردند.

زمانی درباره تولید خمیر مایه تصریح کرد:ابتدا از خمیر ترش برای پخت نان استفاده می‌شد و سپس جوش شیرین که پس از اثبات آسیب های جوش شیرین خمیرمایه خشک فوری جایگزین شد.

وی درخصوص مزایای خمیرمایه فوری تصریح کرد:باعث جذب بهتر نان در معده ،جلوگیری از پوکی استخوان و بیات نشدن نان می‌شود.

مدیرعامل کارخانه خمیرمایه برتر در ادامه با اشاره به اینکه این شرکت در کمتر از ۶ ماه با وجود مشکلات زیاد راه اندازی شد ،گفت: ۵۰ درصد از محصول این شرکت در صورت تامین کامل نیاز داخلی به کشورهای آلمان و سوریه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه میزان تولیدات این شرکت ۱۰ تن در روز است و در طرح توسعه به بالای ۲۰ تن هم خواهد رسید،بیان کرد:این مجموعه یکی از شرکت های موفق بوده که در حال رشد و ارتقای بیشتری نیز می‌باشد.

خسروی تشریح کرد: در مجموع ۱۸۰ نفر در این شرکت در رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی مشغول به کار اند که ۹۰ درصد آنها نیروهای بومی این منطقه هستند و ۲۰ نفر هم در دفتر مرکزی واقع در تهران مشغول می‌باشند.

مدیرعامل کارخانه خمیرمایه برتر در ادامه گفت:تنها کارخانه ای هستیم که زیر یک سال تصفیه خانه راه انداری کرده و فاز دوم این تصفیه خانه هم ۴ ماه پیش راه اندازی شده و اکنون هم درحال تقویت تصفیه خونه هستیم که میزان پسماند را به صفر برسانیم.