کارخانه ای که با همت و توان ایرانی راه اندازی شد
به گزارش خبرنگار سردبیرپرس در کرمانشاه،صبح امروز چهارشنبه(۱۰ بهمن ماه) به همت سازمان بسیج رسانه ، اصحاب رسانه در قالب اردوی راویان پیشرفت از کارخانه خمیرمایه برتر اسلام آبادغرب بازدید به عمل آوردند،زمان خسروی مدیرعامل این کارخانه در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد:شرکت خمیرمایه برتر اسلام آبادغرب در سال ۱۳۸۹ با استفاده از بهترین تجهیزات توسط شرکت های اروپایی راه اندازی شد اما یک سال بعد فعالیت کارخانه متوقف شد.
وی افزود:در ۱۰ سال عدم فعالیت این کارخانه بسیاری از تجهیزات آن دچار مشکل شده بود که بخش خصوصی وارد عمل شده و حتی یک سری از تجهیزات را خودشان تولید و کارخانه را دوباره در سال ۱۴۰۰ راه اندازی کردند.
زمانی درباره تولید خمیر مایه تصریح کرد:ابتدا از خمیر ترش برای پخت نان استفاده میشد و سپس جوش شیرین که پس از اثبات آسیب های جوش شیرین خمیرمایه خشک فوری جایگزین شد.
وی درخصوص مزایای خمیرمایه فوری تصریح کرد:باعث جذب بهتر نان در معده ،جلوگیری از پوکی استخوان و بیات نشدن نان میشود.
مدیرعامل کارخانه خمیرمایه برتر در ادامه با اشاره به اینکه این شرکت در کمتر از ۶ ماه با وجود مشکلات زیاد راه اندازی شد ،گفت: ۵۰ درصد از محصول این شرکت در صورت تامین کامل نیاز داخلی به کشورهای آلمان و سوریه و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
وی با بیان اینکه میزان تولیدات این شرکت ۱۰ تن در روز است و در طرح توسعه به بالای ۲۰ تن هم خواهد رسید،بیان کرد:این مجموعه یکی از شرکت های موفق بوده که در حال رشد و ارتقای بیشتری نیز میباشد.
خسروی تشریح کرد: در مجموع ۱۸۰ نفر در این شرکت در رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی مشغول به کار اند که ۹۰ درصد آنها نیروهای بومی این منطقه هستند و ۲۰ نفر هم در دفتر مرکزی واقع در تهران مشغول میباشند.
مدیرعامل کارخانه خمیرمایه برتر در ادامه گفت:تنها کارخانه ای هستیم که زیر یک سال تصفیه خانه راه انداری کرده و فاز دوم این تصفیه خانه هم ۴ ماه پیش راه اندازی شده و اکنون هم درحال تقویت تصفیه خونه هستیم که میزان پسماند را به صفر برسانیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰