غربگراها و بوی کباب مذاکرات

با ترامپ مذاکره کنیم عواقب آن به ما ربطی ندارد؛ غربگراها و بوی کباب مذاکرات غربگرا‌ها در حالی بر طبل مذاکرات می‌کوبند که استراتژی آنها فرار از هرگونه مسئولیت نسبت به عواقب مذاکرات بی قید و شرط با غرب است. به گزارش «سردبیر پرس» به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جریان غربگرا در […]

با ترامپ مذاکره کنیم عواقب آن به ما ربطی ندارد؛ غربگراها و بوی کباب مذاکرات غربگرا‌ها در حالی بر طبل مذاکرات می‌کوبند که استراتژی آنها فرار از هرگونه مسئولیت نسبت به عواقب مذاکرات بی قید و شرط با غرب است. به گزارش «سردبیر پرس» به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جریان غربگرا در کشور در حالی همچنان بر طبل مذاکره با آمریکا می‌کوبد که به نظر می‌رسد ایالات متحده نه تنها رویکرد مثبت و خوش بینانه‌ای به مسئله مذاکره با ایران ندارد بلکه در تازه‌ترین اقدام خود به بهانه تحرکات یمن در دریای سرخ، طرح اتهام‌زنی به جمهوری اسلامی ایران را در دستور کار خود قرار داده است.
به تازگی علی شکوری راد از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و نزدیک به سیاست‌های محمدجواد ظریف، در اظهاراتی گفته است: «ایران باید مسیر صلح را دنبال کند. مسیر صلح هم از گفتگو می‌گذرد. ترامپ دوست دارد با ایران مذاکره مستقیم داشته باشد و این را برای خودش موفقیت می‌داند. نباید راه مذاکره را به روی ترامپ بست. گفتگوی مستقیم با او، امکان ایجاد حسن رابطه را برای ایران بیشتر فراهم می‌کند.»
این سخنان در حالی مطرح است که جریان غربگرا و علاقمند به مذاکره با ترامپ فراموش کرده است برجام که حاصل سال‌ها مذاکره دولت حسن روحانی با غرب بود تنها در چند ساعت به دست دونالد ترامپ پاره شد تا دشمنی و کینه کاخ سفید نسبت به ملت ایران برای افکار عمومی جهان عیان شود.
بی‌مسئولیتی نسبت به عواقب هرگونه مذاکره!
غربگرا‌ها نشان دادند که مسئولیتی را در قبال نتیجه مذاکرات به عهده نخواهند گرفت.
پس از خروج آمریکا از برجام و بدعهدی کشور‌های اروپایی نسبت به تعهدات خود هیچ یک از مسئولان مذاکره‌کننده ایرانی نسبت به زیان‌ها و خسارت‌های سنگینی که به کشور وارد شد پاسخی ندادند.
۶ سال بعد از امضاء برجام ظریف در یک گفتگوی مجازی در کلاب هاوس اعتراف کرد: «در مجلس گفتم در برجام کلمه «تعلیق» وجود ندارد؛ اشتباه از من بود. چهار بار کلمه «تعلیق» در برجام وجود دارد ولی مذاکره‌کننده ما به من اطلاع نداده بود»
شکوری راد از مدافعان مذاکره با آمریکا نیز در تکمیل پازل بی‌مسئولیتی گفته است: «باید مذاکره کنیم و امیدوار باشیم از خلال آن منافع ملی‌مان نیز تأمین شود.»!
این امیدواری در حالی است که طرف آمریکایی نه تنها هیچ نشانه‌ای از میل به مذاکره با ایران ارائه نداده بلکه صریحاً از فروپاشی قریب‌الوقوع و نابودی جمهوری اسلامی ایران طی ماه‌های آینده با استراتژی «هرج و مرج» سخن به میان آورده است.
این همان سیاست تغییرناپذیر ایالات متحده نسبت به ایران است که جان بولتون مشاور رئیس جمهور آمریکا در دوره اول ریاست جمهور ترامپ در اجتماع منافقین گفته بود جشن کریسمس را در تهران برگزار خواهیم کرد! 
ترامپ تیمی را برای ریاست جمهوری به همکاری گرفته است که همگی از رادیکال‌های افراطی لابی صهیونیستی هستند و یقیناً هرگونه انعطاف در برابر ایران را رد خواهند کرد با این حال، اما جریان حامی مذاکره بی قید و شرط در ایران معتقد است که شاید بتوان منافع ملی را از مذاکره با همین تیم تامین کرد.
مدافعان مذاکره با آمریکا یا غفلند یا مامور!
کامران غضنفری، در این باره در گفتگو با دانا عنوان کرد: مدافعان مذاکره با آمریکا در کشور دو طیف هستند، دسته اول کسانی که مامور به تبلیغ این مسئله هستند و پشت پرده سرنخ آنها به آمریکا وصل است و یا غافل هستند و بیش از اندازه به مذاکره با آمریکا خوش بینانه نگاه می‌کنند.
نماینده مردم تهران ادامه داد: کسانی که مطالعه تاریخی ندارند باید بدانند که سوابق بیش از چهار دهه نوع تقابل آمریکا با جمهوری اسلامی ایران نشان داده است مقامات کاخ سفید چه دموکرات و چه جمهوری خواه تنها در روش ضربه زدن به ملت ایران با هم متفاوت هستند وگرنه سیاست آمریکا دشمنی خصمانه با ملت ایران است.
وی این را هم گفت که با این شرایط مذاکره بی قید و شرط با آمریکا نه عاقلانه است و نه قابل قبول، زیرا مذاکرات چند دهه قبل با غرب هیچ دستاوردی برای کشور و ملت نداشته بلکه ضرر و زیان فراوانی هم به دنبال داشته است.
منتقدان مذاکرات بار‌ها اعلام کردند که جمهوری اسلامی ایران با اصل مذاکره هیچ مخالفتی ندارد، اما مذاکره‌ای که بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت استوار باشد نه مذاکره بدون تضمین و بی قید و شرط که غرب هر زمان خواست بدون پرداخت خسارت‌های تحمیل کرده به ملت ایران زیر میز زده و تعهدات خود را فراموش کند.انتهای پیام/