سبک زندگی فاطمی؛ یک رسانه اسلامی
یادداشت؛ سبک زندگی فاطمی؛ یک رسانه اسلامی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ نوشت: سبک زندگی حضرت فاطمه(س) خود یک رسانه اسلامی است که جوانان ما و زنان و بانوان باید به این الگوی شایسته چنگ بزنند و آن را سرمشق تمام کارهای خود در زندگی و حیاتشان قرار دهند. به گزارش پایگاه […]
یادداشت؛ سبک زندگی فاطمی؛ یک رسانه اسلامی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه تهران بزرگ نوشت: سبک زندگی حضرت فاطمه(س) خود یک رسانه اسلامی است که جوانان ما و زنان و بانوان باید به این الگوی شایسته چنگ بزنند و آن را سرمشق تمام کارهای خود در زندگی و حیاتشان قرار دهند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»؛ حجتالاسلام ابوالقاسم علیزاده در یادداشت ارسالی نوشت: پیامبر اکرم(ص) فرمودند:«لا تکرهوا الفتنه فی آخرالزمان فانها تبیر المنافقین»؛ فتنههای آخرالزمان را ناخوش نپندارید زیرا به وسیله آنها منافقین رسوا و نابود میشوند.
به راستی چقدر عوامل نفوذی و منافق تلاش میکنند تا جامعه ما را از الگوهای اسلامی و سبک زندگی اسلامی و همچنین ارزشها و آرمانهایمان دور کنند؟
منافقان و نفوذیهای دشمن با فعالیتهای شبانهروزی در رسانهها خصوصاً شبکههای اجتماعی، فرهنگ و کانون خانوادهها را نشانه گرفتهاند آنها با جا انداختن فرهنگ غربی و تبلیغاتهای جذاب و پر زرق و برق جوانان و دختران ما که، مردان و سپس جامعه را میسازند میخواهند گمراه کرده و آنها را از سعادت دنیوی و اخروی دور کنند.
حضرت فاطمه(س) بهترین الگو برای دختران و زنان ما در جامعه است که در قرآن به عنوان الگویی وارسته و شایسته معرفی شده است که سبک زندگی و سیره ایشان دقیقاً نقطههایی را که دشمن برای از بین بردن ارزشها نشانه گرفته است را خنثی و ترمیم میکند.
یکی از سورههای قرآن مجید به نام نساء (یعنی زنان) اختصاص یافته است و با توجه به آن میتوانیم به جایگاه والای زنان در اسلام و اثرگذاری آنان در خانواده و جامعه پی ببریم.
حضرت فاطمه(س) نمونهای کامل از ساده زیستی و دوری از دل بستگی و وابستگیهای دنیوی است. ایشان در کنار همسرداری به پرورش روحی و جسمی کودک اهمیت بسیار میدادند بنابراین زنان ما در واقع باید درک درستی از رفتارهای ایشان و ساده زیستی و وارستگیاش در زندگی داشته و به خانواده توجه داشته باشند.
سلبریتیهای نادان و بیظرفیت و بیفرهنگ با محاسبات غلط و طمعهای شیطانی که خدا می داند، در شبکههای اجتماعی به ملت و کشور خود خیانت میکنند و به جوانان آموزشهای خارج از ارزشها و فرهنگ ایرانی اسلامی میدهند و در سبد نوکری و جاسوسی به وطن پویش «زن زندگی آزادی» را در بین بانوان ما نشر میدهند بنابراین باید جامعه و حتی رسانههایمان از حضور این دلقکها و چهرههای بیمعرفت و بیبصیرت و بیفرهنگ و نمکنشناس، پاکسازی شود.
سبک زندگی حضرت فاطمه(س) خود یک رسانه اسلامی است که اگر جوانان ما و زنان و بانوان به این الگوی شایسته چنگ بزنند و آن را سرمشق تمام کارهای خود در زندگی و حیاتشان قرار دهند، با این وجود قطعاً هیچگاه درگیر رسانههای دروغین غربی نمیشوند.
اسلام به مقام زن در دو حیطه همسری و مادری بسیار توجه کرده است بنابراین در این دو حیطه برای آنان جایگاه و منزلت ویژهای را ترسیم کرده است.
باید بدانیم که اسلام برای زن و مرد متناسب با خلقت آنها شرایط و حقوق و وظایفی و ویژگیهایی را بیان کرده است که قسمتی از آن بر عهده مرد و بخشی را بر عهده زن قرار داده است.
امام علی(ع) فرمودند: «وَلقد کنتُ أنظُر إلیها فَتَنْکََشِفُ عنیّ الهمومَ والأحزان»؛ هرگاه به چهرهی فاطمه(س) می نگریستم تمام غم و اندوهم برطرف می شد. حضرت فاطمه(س) در جایگاه همسر، خانه را محل انس و آرامش علی(ع) قرار داده بود.
زنان در خانواده عهدهدار نقش تربیتی جامعه هستند زیرا آنها هستند که انسانها را در خانواده تربیت میکنند و سپس وارد اجتماع میکنند. حضرت فاطمه(س) در جایگاه مادری در برخورد با فرزندان نمونههایی از اصول مهم تربیتی مانند تقویت اعتقاد و ایمان، رعایت عدالت، پرورش روحیه نوع دوستی و مواجهه با چالشها و مشکلات، روحیه انفاق و بخشش را مورد توجه قرار میدادند.
بنابراین اگر مادران سرزمین ما این اصول را در تربیت فرزند خود به کار ببندند، میتوانیم جامعهای آگاه، صبور و قوی داشته باشیم که چالشها و مشکلات آنها را ناامید نکرده و از پا نمیاندازد پس زن مهمترین مسئولیت را در خانواده دارد و نقش پررنگی در تربیت فرزندان برای ورود به اجتماع دارند.
انتهای پیام/خ
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰