مدیریت شهری در حوزه آسیبهای اجتماعی بدهکار است
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس» به نقل روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، مسعود نصرتی در جلسه قرارگاه اجتماعی که در مجموعه امام علی (ع) برگزار شد، به نقش موثر مدیریت شهری کشور در حرکت و افزایش چرخه اقتصادی و در نتیجه کاهش ۳۰ درصدی آسیبهای اجتماعی اشاره کرد. وی افزود: طی ۱۰ سال گذشته، […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس» به نقل روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، مسعود نصرتی در جلسه قرارگاه اجتماعی که در مجموعه امام علی (ع) برگزار شد، به نقش موثر مدیریت شهری کشور در حرکت و افزایش چرخه اقتصادی و در نتیجه کاهش ۳۰ درصدی آسیبهای اجتماعی اشاره کرد.
وی افزود: طی ۱۰ سال گذشته، مدیریت شهری تهران و بخش اعظمی از حوزه مدیریت شهری کشور، بطور مستقیم در تولید آسیبهای اجتماعی نقش دارند.
شهردار منطقه ۲۲ تصریح کرد: با اعتقاد به اینکه به ازای احداث هر ۶۰ مترمربع بنای مفید، ۱/۲ نفر اشتغالزایی بوجود میآید و در طول این مسیر نیز ۱۷۰ تولیدکننده مصلاح ساختمانی فعال میشود و ۴۰۰ نوع شغل بطور غیرمستقیم مشغول به کار خواهند بود، اگر کشور در حوزه عمران رونق داشته باشد تمامی این مشاغل نیز فعال خواهند بود و بالعکس اگر سیاستگذاریهای درستی در این زمینه اتخاذ نشود، زمینهساز رونق آسیبهای اجتماعی در جامعه خواهد بود.
وی در ادامه خواستار حضور پررنگتر مدیران شهری کشور خارج از شرح وظایف تعریف شده در قرارگاه آسیبهای اجتماعی شد و گفت: تمامی حوزههای شهری بهخصوص حوزههایی که موتور مولد تولید درآمد هستند، باید با برنامهریزیهای درست برای جلب سرمایهگذاری بخش خصوصی تلاش نمایند تا بهواسطه رونق ساخت و ساز، اشتغالزایی هم ایجاد شود.
نصرتی با اشاره به نقش مهم حوزههای شهرسازی، املاک و سرمایه گذاری در حرکت دادن چرخه اقتصادی کشور عنوان کرد: در این میان نباید از نقش مهم و اثرگذار سایر دستگاهها و نهادهای اجتماعی در همراهی و مساعدت با مدیریت شهری گذشت. باید با مساعدت با یکدیگر فضا را مهیا نموده و با جذب شهروندان با حداقل زمان ممکن برای آنها آرامش و اطمینان را حاصل نموده و سرمایههای سرگردان را جذب و به درستی مورد بهرهبرداری قرار دهیم.
وی تصریح کرد: در حوزه آسیبهای اجتماعی باید با یک برنامه میان مدت، شرایط را به گونهای مهیا سازیم تا به موازات رونق اقتصادی آسیبها کاهش پیدا نماید در غیر اینصورت وظایف ما در قرارگاه بصورت لحظهای بحرانیتر خواهد بود. هر چقدر در زمینه جلب سرمایهگذاریها و اشتغالزایی کوتاهی کنیم در طرف مقابل در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی نیز وظیفه ما سنگینتر و بحرانیتر خواهد بود.
نصرتی اذعان کرد: مدیریت شهری کشور در حوزه آسیبهای اجتماعی بدهکار است از طرفی اگر در این قرارگاه موظف به اجرای اقداماتی هستیم و خود را وظیفه مدار میدانیم از طرفی دیگر نیز خودمان باعث بوجود آمدن آنها شدهایم. چرا که بسترهای لازم برای جلب مشارکت بخش خصوصی را مهیا نساخته و صدور پروانههای ساختمانی را ماهها به تعویق انداختهایم و تمامی اینها مسایلی است که باید موشکافانه بررسی شود.
شهردار منطقه ۲۲ در پایان بخش اعظم گرفتاریهای موجود در حوزه آسیبهای اجتماعی را مرتبط با مسایل اقتصادی و گره خورده بهم عنوان کرد و خواستار تولید انتظارات اجتماعی از سوی مدیریت شهری شد تا بواسطه این انتظارات مطالبهگریها نیز از سوی مردم افزایش پیدا نماید.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰