چیتگر؛ محله‌ای نوپا در تهران

به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»؛ محله چیتگر جوان‌ترین محله‌ی تهران است و دارای جاذبه‌های تفریحی بسیاری است که توجه زیادی را به خود جلب کرده است در این محله بزرگ‌ترین دریاچه مصنوعی ایران قرار گرفته است. محله چیتگر در منطقه ۲۲ شهر تهران قرار دارد و از غرب به شهرک آتی‌شهر، از شرق […]

به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»؛ محله چیتگر جوان‌ترین محله‌ی تهران است و دارای جاذبه‌های تفریحی بسیاری است که توجه زیادی را به خود جلب کرده است در این محله بزرگ‌ترین دریاچه مصنوعی ایران قرار گرفته است.
محله چیتگر در منطقه ۲۲ شهر تهران قرار دارد و از غرب به شهرک آتی‌شهر، از شرق به گلستان‌غربی، از جنوب به آزادشهر و از شمال به بزرگراه شهید خرازی ختم می‌شود.

تاریخچه محله چیتگر
خانواده فرمانفرمایان و فیروزگر مالک یا صاحب زمین‌های محدوده‌ی چیتگر و وردآورد بودند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی و ملی شدن این زمین‌ها، قسمتی از آن‌ها به سازمان زمین شهری واگذار شد.
پس از حل یک سری مشکلات شهری قرار برآن شد در این منطقه با برگرفتن از الگو‌های شهرسازی نوین، ساخت‌وساز‌هایی و برای رفع و جبران کمبود‌های رفاهی و خدمت‌رسانی انجام شود. بنابراین شهرداری منطقه ۲۲ در سال ۱۳۷۹ کار خود را آغاز کرد. امروزه قسمتی از زمین‌های این محدوده شخصی هستند و باقی زمین‌ها در تملک تعاونی‌ها است.
از مراکز تجاری محله دریاچه می‌توان به  مرکز تجاری خلیج فارس، مجتمع تجاری ایران مال و بام لند، مجتمع تجاری اداری آرتمیس، مجتمع تجاری آسمان، رزمال، مرکز خرید آفتاب، مرکز خرید مالمون، مرکز خرید باران و مرکز خرید طوبی اشاره کرد.
از مراکز تفریح معروف و دیدنی دریاچه چیتگر نیز می‎توان به دریاچه چیتگر، پارک شهری دریاچه چیتگر، پیست دوچرخه سواری و پارک جنگلی چیتگر اشاره کرد.
 
علت نامگذاری محله چیتگر
این محله به دلیل اینکه در همسایگی پارک جنگلی چیتگر قرارگرفته است به همین نام معروف شد. گفتنی است این محله ابتدا به نام دریاچه چیتگر شناخته می‌شد، اما به دلیل شباهت‌هایی با نقشه ایران و فداکاری شهیدان در دفاع مقدس، به دریاچه خلیج فارس تغییر نام داد. امروز این محله هم به دریاچه چیتگر و هم به دریاچه خلیج فارس شناخته می‌شود.ساختمان‌ها و برج‌های بلند و مجتمع‌های تفریحی تجاری بیشترین بافت محله دریاچه خلیج فارس را تشکیل می‌دهند.
 

مسیر دسترسی به دریاچه چیتگر
با پیاده شدن در ایستگاه متروی چیتگر و یا ایران‌خودرو می‌توانید به پایانه اتوبوس‌رانی رفته و سوار اتوبوس شهرک شهید باقری شوید تا به محله چیتگر برسید. برای استفاده از اتوبوسبا رفتن به  پایانه صادقیه و حرکت با اتوبوس خط ۳۲۲ شهرک دریا در ایستگاه جوزانی پیاده شوید و به دریاچه خلیج فارس برسید البته از راه سه راه ضرابخانه و اتوبوس‌های جنب متروی چیتگر و ایران‌خودرو نیز می‌توانید به این محله بروید.
اگر قصد رفت و آمد با خودروی شخصی را دارید می‌توانید از بزرگراه همت غرب، بزرگراه شهید خرازی، خروجی چیتگر یا بزرگراه آزادگان شمال، بزرگراه شهید خرازی، خروجی چیتگرو یا بزرگراه علامه جعفری، بزرگراه شهید همدانی، خروجی دریاچه چیتگر خود را به این محله برسانید.
 
انتهای پیام/خ