برگزاری جشنواره غذای سالم در منطقه ۱۳
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس» به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، علی اصغر ژولیده با بیان اینکه آشپزی با کودکان یک فرصت عالی در خانواده و سرگرمکننده است، گفت: یکی از مهمترین فواید آشپزی پدر و مادر با کودک لذت از کنار هم بودن و همچنین بنا نهادن احساس همدلی و […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس» به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، علی اصغر ژولیده با بیان اینکه آشپزی با کودکان یک فرصت عالی در خانواده و سرگرمکننده است، گفت: یکی از مهمترین فواید آشپزی پدر و مادر با کودک لذت از کنار هم بودن و همچنین بنا نهادن احساس همدلی و همکاری و درک متقابل در کودکان است که در این راستا، کارگاههایی با عناوین آشپزی با کودکان در سرای محلات زاهد گیلانی، اسدی و دهقان برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره غذای سالم در فرهنگسرای امید افزود: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذای ایرانی و سنتی، عدم استفاده از غذای آماده به مصرف و فست فود در خانوادههای ایرانی و معرفی غذاهای سالم و مقوی پذیرای عموم مردم بود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۳ اظهار داشت: یکی از مهمترین اثرات برگزاری این جشنوارهها آموزش مهارتهای زندگی به افراد در سطح جامعه است و لذا باید به این مسیر حرکت کنیم که اهمیت تغذیه سالم در بین خانوادهها را به شکل صحیح نهادینه کنیم.
وی خاطر نشان کرد: بانوان محل با پخت غذای سالم در قالب این مسابقه با حضور داوران و با در نظر گرفتن نکات مربوط به مواد و ترکیبات سالم به کار رفته در غذا ـ روش پخت سالم و طعم غذا در بخش مسابقه این جشنواره شرکت نمودند و پس از انتخاب نفرات برتر به نفرات برتر، جوایزی ارزنده اهدا شد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰