زیباییهای گردشگری روستای «ارنگه» در اطراف تهران
به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»؛ ارنگه از روستاهای گردشگری اطراف تهران است که با فاصله ۱۸ کیلومتراز شهرستان کرج قرار دارد و فاصله تهران تا ارنگه از مرکز شهر حدود ۷۰ کیلومتر است اما همین فاصله از خروجی تهران از بزرگراه فهمیده یا بزرگراه خرازی در حدود ۶۰ کیلومتر است. این روستا در […]
به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»؛ ارنگه از روستاهای گردشگری اطراف تهران است که با فاصله ۱۸ کیلومتراز شهرستان کرج قرار دارد و فاصله تهران تا ارنگه از مرکز شهر حدود ۷۰ کیلومتر است اما همین فاصله از خروجی تهران از بزرگراه فهمیده یا بزرگراه خرازی در حدود ۶۰ کیلومتر است. این روستا در گذشته حتی بزرگتر از شهر کرج امروزی بود.
قبرستان تاریخی ارنگه یکی از جاهای دیدنی ارنگه است. در این روستا قبرستانهای قدیمی وجود داره که بسیار تاریخی است البته متاسفانه سنگهای قبور قدیمی این روستا به سرقت رفته استاما سنگهای باقیمانده نشان از قدمت تاریخی این روستاست که نشان میدهد سکونت در این روستا از زمان پیش از اسلام است و عداهای میگویند قدمت بعضی از قبور گورستان تاریخی ارنگه به زمان زرتشت میرسد.
ارنگه دارای باغهای زیادی است و از مهمترین میوههای آن به سیب قرمز، گیلاس، گردو، گلابی، توت میتوان اشاره کرد.
ارنگه بهصورت دهکدهای زیبا با خانههایی ویلایی است که قیمت زمین در ان رو به افزایش است همین امر باعضث شده این روستا به دهکدهای مختص مرفهین تبدیل شود.
از جمله مکانهای دیدنی منطقه ارنگه، آبشار خور، دره هفت چشمه گی و پیست اسکی خور است. زبان اصلی مردم ارنگه و روستاهای منطقه زبان فارسی با لهجه خاص این منطقه است. براساس سرشماری سال ۱۳۹۰ جمعیت آن ۳۰۲ نفر (۱۰۰ خانوار) بودهاست.
در روستای ارنگه، امامزادهای به نام امامزاده گورو (گوراب) وجود دارد. وجود این امامزاده نیز نشاندهنده قدمت بسیار زیاد این روستای خوش آب و هوا است. امامزاده گوراب نیز از جاذبههای روستای ارنگه است و بسیاری از تجمعات مذهبی و فرهنگی اهالی این روستا در این مکان برگزار میشود.
ارنگه شامل روستاهای: گوراب، ابهرک، سیجان، سرزیارت جی. چاران و خور میباشد. آبشار هفت چشمه یکی از جاذبههای دیدنی روستای ارنگه است.
بهترین زمان رفتن به روستای زیبای ارنگه فصل بهار استزیرا در این فصل میتوانید از خوردن میوه تازه تا رودهای پر آب منطقه لذت ببرید.
انتهای پیام/خ
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰