رژیم صهیونیستی و جنایات ناتمام

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس»؛ حماس منطقه‌ای سنی‌نشین، اما مسلمان است که در نوار غزه در فلسطین واقع شده است و همواره خواهان استقلال غزه بود که اسرائیل با این استقلال مخالفت داشت. گفتنی است نواره غَزَّه  ناحیه‌ای مسلمان‌نشین در فلسطین است که از سال ۲۰۰۵م تحت کنترل حماس درآمد. حماس از سال […]

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس»؛ حماس منطقه‌ای سنی‌نشین، اما مسلمان است که در نوار غزه در فلسطین واقع شده است و همواره خواهان استقلال غزه بود که اسرائیل با این استقلال مخالفت داشت.
گفتنی است نواره غَزَّه  ناحیه‌ای مسلمان‌نشین در فلسطین است که از سال ۲۰۰۵م تحت کنترل حماس درآمد. حماس از سال ۲۰۰۷م طرح استقلال غزه از دولت مرکزی فلسطین را مطرح کرد که با واکنش اسرائیل همراه بود. اسرائیل در واکنش به این اقدام، غزه را محاصره و حملات نظامی به غزه را انجام داد. جمعیت ساکن در نوار غزه بیش از دو میلیون نفر است که بیش از ۹۸ درصد آن‌ها سنی‌مذهب و عرب هستند. نوار غزه منطقه‌ای در شمال مصر و در غرب کشور فلسطین  است ۹۸ درصد آن مسلمان و یک درصد مسیحی هستند و مذهب این مسلمانان اهل سنت است. 
این شهر در قدیم «غَزَّه الهاشم» نام داشت به این دلیل که هاشم بن عبدمناف جد دوم‌پیامبر در شهر غزه دفن شده است و مرقدی در این شهر داشته است  که بار‌ها مورد هجوم وهابیت قرار گرفته است. منطقه غزه در صدر اسلام از مناطق پراهمیت برای تجارت اهل مکه و مدینه به شمار می‌رفت. حماس به‌عنوان یکی از بزرگترین نیرو‌های مقاومت در فلسطین، در غزه ایجاد شد و به دیگر نواحی فلسطین گسترش یافت و اکنون این شهر به‌عنوان موقعیتی مرکزی در تحولات فلسطین نقش ایفا می‌کند.از آنجایی که سایه‌ی  اسرائیل در این منطقه همیشه دیده شده است، اسرائیل میان نوار غزه و سرزمین‌های اشغالی فلسطین، دیواری حائل ایجاد کرده است تا مرز میان نوار غزه و شهر‌های صهیونیست‌نشین باشد. محاصره طولانی‌مدت، حملات نظامی و کشتار غیرنظامیان در غزه به دست رژیم اسرائیل، باعث شده است تا جهان اسلام و بالاخص عالمان شیعه نسبت به آن‌ها واکنش نشان دهند. سید علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی بار‌ها در پیام‌هایی، جنایات صورت گرفته در این منطقه را محکوم کرده است همچنین در ایران روز ۲۹ دی به‌عنوان روز غزه نامگذاری شده. 
گفتنی است اسرائیلی‌ها بار‌ها با بستن گذرگاه‌های ورودی و خروجی آن، از ورود سوخت، مواد غذایی و دارو به این منطقه جلوگیری کرده‌اند. از سال ۲۰۰۷ هرگونه ورود و خروج به غزه مورد بررسی قرار می‌گرفت و ورود هرگونه کشتی به سواحل غزه از جانب اسرائیل ممنوع شد. فرودگاه این منطقه که در سال ۱۹۹۴م افتتاح شده بود، در سال ۲۰۰۱م توسط ارتش اسرائیل نابود شد.
در طول تاریخ، حملات متعددی از سوی اسرائیل علیه غزه، صورت پذیرفته است که به همین علت این رژیم صورت خوشی در جهان اسلام و مردم سراسر دنیا نداشته است. پس از مدت‌ها حمله حماس به جهت یافتن استقلال کامل  به اسرائیل مجموعه‌ای از حملات هماهنگ بود که در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ توسط گروه‌های شبه‌نظامی اسلام‌گرای فلسطینی به رهبری حماس، از نوار غزه به مناطق مرزی اسرائیل انجام شد. حملاتی که توسط حماس و دیگر گروه‌های مسلح فلسطینی به عنوان عملیات طوفان الاقصی و توسط اسرائیل شنبه سیاه یا کشتار سیمحاط تورا خطاب شد و جنگ اسرائیل و حماس را در پی داشت. در اکتبر ۲۰۲۳م عملیات طوفان الاقصی از سوی نیرو‌های حماس مستقر در نوار غزه، برای آزادی فلسطین و مقابله با اشغالگری اسرائیل، در سرزمین‌های اشغالی علیه اسرائیل انجام گرفت، اما اسرائیل که این منطقه و وابستگی آن‌ها برایش از اهمیت زیادی برخوردار بود در واکنش به این اقدام علاوه بر تهدیدات پی در پی  اسرائیل مناطق مسکونی و نظامی در نوار غزه را مورد حمله قرار داد. قطع آب و برق، بمباران مناطق مسکونی، کشتار غیرنظامیان، زنان و کودکان، بمباران کادر درمان و بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان المعمدانی و استفاده از سلاح‌های ممنوعه از اقداماتی است که اسرائیل در طول مقابله با نیرو‌های حماس به کار بسته است.
به گزارش الجزیره به نقل از رسانه‌های فلسطین، تا ۱۰ دسامبر ۲۰۲۳م برابر با ۱۹ آذر ۱۴۰۲ش، در حملات اسرائیل به غزه ۱۷۹۹۷ کشته و ۴۹۲۲۹ زخمی شدند که بیشتر آن‌ها زن و کودک بودند. همچنین در این مدت، ارتش اسرائیل بیش از ۵۲ تن مواد منفجره در نوار غزه پرتاب کرده و بیش از ۳۰۵۰۰۰ واحد مسکونی را تخریب کرده و بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.
فقط در حمله اسرائیل به بیمارستان المعمدانی که مملو از مجروحان و آوارگان فلسطینی بود، بیش از ۵۰۰ غیرنظامی کشته شدند. کشتار غیرنظامیان به ویژه زنان و کودکان، استفاده از سلاح‌های ممنوعه و بمباران مراکز درمانی و حمله به نیرو‌های امدادی توسط اسراییل واکنش مردم و دولت‌های کشور‌های مختلف علیه این کشور و حامیان آن از جمله آمریکا را در پی داشت. جمعیت و فرهنگ این کشور بر اساس آمار‌های منتشر شده در سال ۲۰۲۲م، جمعیت ساکن در نوار غزه، بیش از دو میلیون و سیصد هزار نفر بوده و با توجه به مساحت اندک این منطقه، آن را به یکی از پرتراکم‌ترین مناطق جهان از نظر جمعیتی تبدیل کرده است. زبان اهالی این منطقه عربی و بعضا انگلیسی و عبری است ۸۰ درصد جمعیت غزه، از نظر اقتصادی فقیر محسوب می‌شوند. مساحت منطقه نوار غزه بیش از ۳۶۰ کیلومتر مربع است. وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته مرتکب ۴ مورد کشتار شد که در نتیجه آن ۴۳ فلسطینی شهید و ۶۲ نفر دیگر مجروح شدند؛ و همچنین اعلام کرد از هفتم اکتبر گذشته تاکنون ۳۳ هزار و ۷۲۹ نفر شهید و ۷۶ هزار و ۳۷۱ نفر دیگر هم مجروح شدند. رئیس جنبش حماس در خارج، ضمن تأکید بر اینکه آینده از آن این جنبش است، گفت آنچه در غزه رخ می‌دهد یک تجاوز نابرابر است که ویرانی بی‌سابقه‌ای را به بار آورده است. در سراسر جهان، مردم شاهد این ظلم و جنایات هستند و به تلافی سکوت‌های خیلی از کشور‌های حامی اسرائیل، مردم جهان بار‌ها با زبان‌های متفاوت فریاد اعتراض نهاده اند؛ و همچنین ایران در مقابله با اسرائیل و یکی از مخالفین سر سخت این رژیم، هر ساله با نشان دادن اعتراض خود راهپیمایی قدس را اجرا می‎کند و مردم دلسوزانه حضور حداکثری از این روز حمایت میکنند.
 

ایران پاسخ کوبنده‌ای به رژیم صهیونیستی خواهد داد
حسن هانی زاده در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس» با اشاره به حمله رژیم جعلی صهیونیستی به مقر کنسولگری ایران در دمشق اظهار داشت: این نوع رفتار و عمل رژیم صهیونیستی، نقض آشکار قوانین بین‌المللی و چنین رفتار‌هایی از یک رژیم جعلی، محکوم است. 
وی افزود: رژیم صهیونیستی با اقدام نابخردانه و حمله متجاوزانه به ساختمان سفارت ایران در دمشق و به شهادت رساندن تعدادی از مستشاران نظامی کشورمان در این حمله، در حقیقت باعث به خطر افتادن صلح و امنیت جهانی شد و باید منتظر پاسخ ایران اسلامی به دلیل این تجاوز آشکار باشد. 
کارشناس مسائل خاورمیانه خاطر نشان کرد: در حال حاضر رژیم صهیونیستی درگیر جنگ غزه است و طوفان الاقصی، شرف و آبرویی در سطح جهانی برای آن‌ها باقی نگذاشته است و این جنگ برای این رژیم، یک چالش بزرگ است و از اینکه رژیم صهیونیستی در این جنگ دستاوردی نداشته، برایش گران تمام شده است.
هانی زاده افزود: بعد از آغاز عملیات طوفان الاقصی، رژیم صهیونیستی تلاش کرد که با مظلوم‌نمایی در جامعه جهانی، تمام افکار عمومی جهانی را به نفع خود تمام کند، اما دیری نپایید که هویت واقعی‌اش نمایان شد و به شهادت رساندن تعداد زیادی از مردم مظلوم غزه و همچنین حمله به بیمارستان‌های غزه، چهره شیطانی و بی‌هویت این رژیم جعلی را نمایان‌تر کرد و افکار عمومی جهانی در حال حال حاضر به شدت بر ضرر این رژیم غاصب است.
وی ادامه داد: قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر آتش بس در غزه که در آن، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا هم مواجه نبود، به ضرر رژیم صهیونیستی به پایان رسید و نشانه شکاف بین امریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی است.
کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی به بن‌بست سیاسی رسیده است، اظهار داشت: این رژیم در تلاش است تا با گسترده کردن ابعاد جنگ و کشاندن پای قدرت‌های جهانی در این جنگ، در نهایت بتواند آن را به سود خود به پایان برساند.
 

فروپاشی نهایی رژیم غاصب صهیونیستی نزدیک است
فرزانه سریر در گفتگو با خبرنگار سیاسی «سردبیر پرس» با اشاره به اینکه  راهپیمایی امسال روز قدس حماسه دیگری خواهد بود، گفت: بیداری جوانان مسلمان و عملیات‌های مقاومت قهرمان فلسطین تمامی تصورات و معادلات رژیم جعلی صهیونیستی را برهم زد. 
مدرس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی افزود: امام(ره) چه زیبا قدس را نماد خط مقدم یک نبرد جهانی مستضعفین عالم و مستکبرینش معنا کرد؛ ایشان فرمودند: روز قدس یک روز جهانی است. روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. روز مقابله ملت‌هایی است که در زیر فشار ظلم آمریکا و غیر آمریکا بودند، در مقابل ابرقدرت‌هاست. روزی است که باید مستضعفین مجهز شوند و در مقابل مستکبرین بینی مستکبرین را به خاک بمالند. 
وی در ادامه سخنانش اقدام وقیحانه رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در سوریه را محکوم کرد و افزود: سکوت در این زمینه بزرگترین خیانت است. 
مدرس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی افزود: یکی از کار‌های کوچکی که مسلمانان می‌توانند انجام دهند شرکت در راهپیمایی روز قدس است.   
سریر اظهار داشت: سرشکستگی صهیونیست‌ها و ترکیدن قدرت پوشالی رژیم جعلی صهیونیست‌ها بر همگان روشن است و این شکست محصول تفکر مقاومت در برابر سلطه با برگزیدن اسلام ناب است. 
او یادآور شد: امروز جوانان جبهه مقاومت به برکت خون شهیدان این راه پرافتخار با رسیدن به قله‌های علم و ابزار دفاعی پیش گرفتند که این خود نقطه قوت است. 
 

راهپیمایی روز قدس نشان‌دهنده نفرت مردم از رژیم غاصب است
سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی در گفتگو با خبرنگار«سردبیر پرس» اظهارداشت: با توجه به حضور پرشور مردم؛ راهپیمایی روز قدس امسال نسبت به پارسال بسیار متفاوت است و همین حضور پر شور و نشاط، حمایت تمام قد از مردم غزه و نابودی و محو رژیم غاصب صهیونیستی را در بر دارد. 
او یادآور شد: روز جهانی قدس یادگار امام راحل به‌عنوان نقطه پیوند میلیارد‌ها مسلمان، خیزش‌های مردمی در سراسر جهان علیه رژیم غاصب صهیونیستی را به همراه داشته است به طوری که وحشت بر اندام رژیم غاصب انداخته است. 
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران راهپیمایی روز قدس را یک حقیقت و گام بزرگ برای نابودی رژیم غاصب صهیونیستی دانست و گفت: این رژیم جنایتکار بداند نه تنها جمهوری اسلامی ایران بلکه کشور‌های مسلمان هم عمل وقیحانه این شیطان بزرگ را محکوم کردند. 
قاضی‌زاده‌هاشمی ادامه داد: همه اقشار و گروه‌های سنی در راهپیمایی حضور یافتند تا سهم خود را در محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی ادا کنند. 
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران اظهارداشت: در برابر چنین دشمنی پاسخی قاطع و کوبنده‌ای باید داد تا دیگر هوس زورآزمایی نکند. 
 
انتهای پیام/خ