دستورات استاندار کرمانشاه به مدیران برای آمادگی کامل در موج سرما/ غافلگیر شدن دستگاهها پذیرفتنی نیست/ تاکیدات محیط زیستی استاندار برای نجات جنگلهای زاگرس
به گزارش سردبیرپرس از کرمانشاه، دکتر منوچهر حبیبی روز شنبه در جلسه مدیریت بحران استان، بر ضرورت آمادگی کامل و هماهنگی بیندستگاهی برای مقابله با تهدیدات احتمالی و حفاظت از منابع طبیعی ارزشمند استان تاکید کرد.
استاندار کرمانشاه با اشاره پیشبینی بارش برف و باران برای روزهای آینده گفت: بر اساس پیشبینیهای هواشناسی افت ۱۰ تا ۱۵ درجهای دما محتمل بوده و این امر هشدار سطح نارنجی هواشناسی را نیز به همراه داشته است.
دکتر حبیبی با بیان اینکه فرمانداران جلسه ستاد بحران را امروز برگزار کنند بیان کرد: با توجه به هشدارهای صادر شده و تاکیداتی که داشتیم، غافلگیر شدن دستگاهها پذیرفتنی نیست.
وی از مردم خواست اطلاعیهها درباره تعطیلیهای احتمالی را از مراجع معتبر دریافت کنند و افزود: اگر نیاز به تعطیلی باشد، از طریق روابط عمومی استانداری و رسانه های رسمی اعلام خواهد شد.
مدیریت ارشد استان کرمانشاه با بیان اینکه در این روزهای سرد مردم به هیچ عنوان برای تامین نیازهای اولیه خود نباید دچار مشکل شوند، تاکید کرد: تدابیر لازم درباره تامین نان مردم، نیازهای درمانی، رصد عابر بانکها و … باید انجام شود.
وی خواستار همراهی همه مردم برای مدیریت مصرف انرژی به ویژه برق و گاز شد و بیان کرد: برای پایداری برق و گاز، در استانهای دیگر از جمله استانهایی که در انتهای خطوط گاز قرار دارند، باید مدیریت مصرف را در دستور کار داشته باشیم.
استاندار کرمانشاه گفت: دستگاههای برق و گاز نیز باید در روزهای پیش رو آمادگی جدیتری داشته باشند تا اگر مشکل یا ضرورتی ایجاد شد، در کوتاهترین زمان نسبت به رفع نقص و مشکلات اقدام شود.
حبیبی به شرکت آب و فاضلاب نیز توصیه کرد هشدارهای لازم درباره یخ زدگی احتمالی کنتورها و لولههای آب را در اختیار مردم قرار دهد.
وی به راهداری استان نیز ماموریت داد اکیپهای خود را در محورهای اصلی و فرعی مستقر کند و افزود: از سایر دستگاههای پشتیبان مانند ارتش، بسیج و … نیز درخواست داریم در شرایط اضطراری توان انسانی و لجستیک خود را به کمک دستگاهها بیاورند.
دکتر حبیبی با تاکید بر اهمیت مدیریت صحیح و اطلاعرسانی به موقع در بخش کشاورزی، زراعت و باغداری، از مسئولان خواست تا با ارائه آموزشها و هشدارهای لازم به بهرهبرداران و کشاورزان، از محصولات کشاورزی در برابر حوادث غیرمترقبه محافظت کرده و از بروز خسارات جلوگیری کنند.
مطالبه ملی حفاظت از جنگلهای استان
استاندار کرمانشاه حفاظت و حراست از جنگلهای استان را یک مطالبه ملی دانست و با اشاره به نقش حیاتی جنگلهای زاگرس در تامین آب، تلطیف هوا و حفظ محیط زیست، بر ضرورت توجه ویژه به این حوزه تاکید کرد.
دکتر حبیبی با اشاره به گسترش آفت در جنگلهای بلوط، مهار این آفت را از اولویتهای استان برشمرد و خواستار اتخاذ رویکردی علمی، پژوهشی و اجرایی برای مقابله با این تهدید شد.
استاندار کرمانشاه از سازمان مدیریت و برنامهریزی استان خواست تا با هدایت، کمک و پشتیبانی از طرحهای مرتبط با مهار آفت بلوط، زمینه را برای مقابله موثر با این چالش فراهم کند.
دکتر حبیبی با اشاره به راهاندازی دفتری تخصصی در سازمان برنامه و بودجه کشور برای مقابله با آفت بلوط، بر بهرهگیری از ظرفیتهای ملی در این زمینه تاکید کرد و از دستگاههای مسئول خواست تا برنامههای خود را برای مقابله با این آفت به صورت مدون و مشخص ارائه دهند.
استاندار کرمانشاه بر اهمیت تجهیز دستگاههای مختلف به امکانات و تجهیزات لازم برای مقابله با آتشسوزیها تاکید کرد و ایجاد یک شبکه ارتباطی منسجم و سریع بین منابع طبیعی، محیط زیست، بخشداران، دهیاران و نیروهای مردمی را برای واکنش سریع و موثر در هنگام بروز حریق ضروری دانست.
وی از سازمان مدیریت و برنامهریزی و مدیریت بحران استان خواست تا در خصوص تامین اعتبارات لازم برای این منظور، مساعدت و همکاری لازم را به عمل آورند.
دکتر حبیبی، با اشاره به اهمیت پیشگیری از بیماری تب برفکی در دامداریها و دامپروریهای استان، بر نقش کلیدی سازمان دامپزشکی در این زمینه تاکید کرد و خواستار انجام اقدامات پیشگیرانه به صورت جدی و موثر شد.
وی به رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان دستور داد تا مبلغ دو میلیارد تومان به صورت علیالحساب به سازمان دامپزشکی برای انجام اقدامات پیشگیرانه اختصاص دهد تا از شیوع این بیماری و خسارات احتمالی به صنعت دامپروری استان جلوگیری شود
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰