اهمیت اطلاعرسانی خیانتهای رژیم پهلوی در فضای مجازی
نماینده اسبق مجلس در گفتگوی تفصیلی با سردبیر پرس عنوان کرد: اهمیت اطلاعرسانی خیانتهای رژیم پهلوی در فضای مجازی نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در فضای مجازی شاهد هستیم که برخی طاغوتی و منافق در تلاش برای بزک دوران پهلوی هستند و نیاز است که خیانتهای رژیم پهلوی به طور جامع در فضای […]
نماینده اسبق مجلس در گفتگوی تفصیلی با سردبیر پرس عنوان کرد: اهمیت اطلاعرسانی خیانتهای رژیم پهلوی در فضای مجازی نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در فضای مجازی شاهد هستیم که برخی طاغوتی و منافق در تلاش برای بزک دوران پهلوی هستند و نیاز است که خیانتهای رژیم پهلوی به طور جامع در فضای مجازی اطلاع رسانی شود. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»؛ رژیم پهلوی در دوران حکومت خودش بر مردم ایران، جنایتهای مختلفی را مرتکب شد؛ از وابستگی کشور به بیگانگان تا نوکری آمریکا و انگلیس و فساد اخلاقی و مالی در راس حکومت و عدم توجه به نیازمندان و همچنین کشتار مظلومانه مردم و حتی واگذاری یکی از استانهای کشور به نام بحرین و… جزو خیانتهایی که رژیم پهلوی آن را انجام داد و این خیانتها در دل تاریخ ماندگار باقی مانده است و باعث شده که در کارنامه رژیم طاغوت ثبت شود. در این میان جعفر راستی نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی نیز حرفهایی برای گفتن دارد که با او به گفتگو نشستم.
سردبیر پرس: در دوران پهلوی چه جنایتهایی توسط رضاخان و محمدرضا شاه انجام شد که باعث شد که به کشورمان ضربه وارد شود؟جنایتهای پهلوی در جغرافیای کشور به خصوص جغرافیای تهران بی اندازه بود. از جمله جنایتهای رضاخان میتوان به شهادت رساندن شهید مدرس نماینده مردم تهران در مجلس شورای ملی نام برد؛ همچنین شکست واضمحلال ارتش و اشغال تهران توسط متفقین و تبعید و سپس به شهادت رساندن شهید مدرس نماینده مردم تهران در مجلس و… جزو این خیانتها محسوب میشود.در دوران محمدرضا پهلوی نیز میتوان به تاراج اموال کاخهای حکومتی، توسعه فحشا و مشروبخانهها، کودتای ۲۸ مرداد، به شهادت رساندن شهادت ۳ دانشجوی دانشگاه تهران در جریان سفر رئیسجمهور آمریکا به تهران، پر کردن زندانهای تهران مانند اوین از مخالفین حکومت پهلوی، جنایت ۱۷ شهریور و به شهادت رساندن جمع زیادی از مردم، جنایت ۱۳ آبان ۵۷ و شهادت چند دانشآموز در جریان تظاهرات، اسفند سال ۱۳۴۲ و بهمن ۱۳۴۳ به مسجد جامع تهران هجوم برده، شبستان این مسجد را بارها تیول چکمهپوشان خود کرده و مردم مسلمان را شهید و زخمی کردند و… اشاره کرد.
سردبیر پرس: موارد دیگری هم هست که در دوران محمدرضا شاه رقم خورده باشد؟ حمله به دانشجویان در ۱۶ آذر ۳۲، ۱۶ آذر ۱۳۳۲ یکی از مهمترین جنایات رژیم پهلوی در دانشگاه تهران اتفاق افتاد. حمله چتربازان و کماندوها به دانشگاه تهران در اول بهمن ۱۳۴۰ از دیگر جنایات رژیم پهلوی در دانشگاهها است. جمعهٔ سیاه که در برخی منابع از آن با عنوان «کشتار ۱۷ شهریور» نیز یاد میشود، رویدادی در جریان اعتراضاتی بود که در نهایت به وقوع انقلاب ۵۷ انجامید و… از جمله سرفصلهایی از جنایتهایی است که در دوران محمدرضا شاه رقم خورد و به ضرر مردم کشورمان بود.
سردبیر پرس: وابستگی محمدرضا شاه به بیگانگان تا چه اندازه بود؟محمدرضا شاه در دوران حکومت خودش هیچ اتکایی به توان داخلی کشور نداشت و به طور صد در صدی به خارج از کشور و بیگانگان به خصوص آمریکا وابسته بود. یعنی ما در تولید صنایع دفاعی و نظامی به شدت به خارج از کشور وابسته بودیم و امکان پیشرفت و توسعه صنایع دفاعی با اتکا به توان داخلی کشورمان را نداشتیم، به همین دلیل محمدرضا شاه خودش را نوکر بیگانگان و به خصوص آمریکا میدانست و کشور ایران به کشوری در جهت تامین منافع آمریکا و انگلیس تبدیل شده بود و هیچ ارادهای برای استقلال و آزادی در موضوعات مختلف نداشت. همین امر باعث شده بود که ایران را به عنوان یک کشور مستعمره آمریکا و انگلیس بشناسند چرا که هر آنچه در داخل کشورمان تصمیم گیری میشد به خواست و اراده بیگانگان بود و مسئولان رژیم ارادهای نداشتند و محمدرضا شاه هم خودش را وابسته به بیگانگان میدانست و به همین دلیل تابع دستورات آنان بود و ایران یکی از منزویترین دوران خود را در دوران محمدرضا شاه تجربه کرد. این موضوع خودش یک خیانت بزرگ به مردم کشورمان محسوب میشد چرا که کشورمان به جای اینکه به رشد و بالندگی برسد، هر روز به بیگانگان وابستهتر میشد و به یک کشور مستعمره تبدیل شده بود و به همین دلیل با رهنمودهای افرادی همچون شهید نواب صفوی و همچنین امام خمینی (ره) و سایر علما، شاهد بیداری مردم و قیام بر علیه سیاستهای منفعلانه محمدرضا شاه بودیم.
سردبیر پرس: مردم چگونه با این خیانتهای شاه آشنا شدند و در نهایت باعث سرنگونی این رژیم طاغوتی شدند؟در آن زمان وسایل ارتباطی همچون فضای مجازی، تلویزیون، رادیو، اینترنت و… به شکل امروزی وجود نداشت و مردم زیاد از احوالات سیاست خارجی و همچنین داخلی ایران خبر نداشتند و اگر هم بود، اخبار به شدت سانسور میشد و به دست مردم نمیرسید و در این شرایط، مردم از طریق سخنرانیهای گوهربار امام خمینی (ره) و علمایی همچون شهید نواب صفوی و… متوجه خیانتهای رژیم پهلوی شدند و در نهایت این اطلاعرسانی باعث شد که یک قیام بزرگ توسط مردم ایران در بهمن ۱۳۵۷ شد و همین قیام، باعث پیروزی انقلاب اسلامی و سرنگونی رژیم پهلوی شد.
سردبیر پرس: چگونه میتوان این خیانتهای رژیم پهلوی را نسل به نسل اطلاعرسانی کرد؟متاسفانه در فضای مجازی شاهد هستیم که برخی طاغوتی و منافق در تلاش برای بزک دوران پهلوی هستند و میخواهند به نسلهای امروزی و مخاطبان نشان دهند که در دوران پهلوی کشورمان پیشرفته بود، اما باید بدانیم که اگر کشورمان رو به پیشرفت بود و مردم هیچ مشکلی نداشتند و شرایط و حال همه مردم ایران خوب بود، چرا باید مردم قیام و انقلاب کنند؟ لابد کاستیها و خیانتهایی وجود داشته که مردم آن دوران قیام کردند و خواستار نابودی رژیم پهلوی شدند. به همین دلیل معتقدم با گسترش فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، باید تلاش کرد که خیانتهای رژیم پهلوی را به درستی در میان نسلهای امروزی اطلاعرسانی کرد تا آنان فریب محتواهای دروغ در این فضای مجازی را نخورند. رژیم پهلوی در دوران حکومت خود خیانتهای زیادی به مردم ایران کرد و در نهایت به سزای اعمالش رسید و هر گونه محتوایی که برخلاف این موضوع در فضای مجازی اطلاعرسانی میشود دروغی بیش نیست. ما شهدای بسیاری را برای پیروزی انقلاب اسلامی اهدا کردیم تا در نهایت باعث نابودی رژیم پهلوی شود و شایسته است که قدردان این انقلاب اسلامی باشیم و دستاوردهای آن را در میان نسلهای امروزی اطلاعرسانی کنیم تا آنان نیز قدردان این حکومت باشند.
اگر در پایان حرفی برای گفتن دارید، بفرمایید. با نگاهی به دل تاریخ متوجه خیانتهای رژیم پهلوی در کشورمان میشویم، اما مهمترین آن وابستگی به بیگانگان و تامین کننده منافع آنان بود که رژیم پهلوی آن را به خوبی انجام میداد و این یک بی عدالتی در حق مردم کشورمان بود. مردم کشورمان در سختترین شرایط زندگی میکردند و از سوی دیگر محمدرضا در زندگی پررفاه خود غرق بود و نمیتوانست به فکر مردم قشر متوسط و ضعیف جامعه باشد و همین هم شد که توسط مردم سرنگون شد. ما باید قدردان انقلاب اسلامی باشیم و دستاوردهایش را برای نسل امروزی تبیین کنیم تا فریب محتواهای پوچ فضای مجازی را نخورند. انتهای خبر/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰