دلواپسان امروز عاملان دیروز ناترازی انرژی

جریانی که به دنبال مذاکرات با غرب است؛ دلواپسان امروز عاملان دیروز ناترازی انرژی جریان غربگرا که همواره به دنبال بهانه‌ای برای نشستن پای میز مذاکره با غرب است این روز‌ها دل خوش به یک ماه آینده و آغاز به کار دونالد ترامپ کرده و برای از سرگیری مذاکرات هر روز نوای تازه‌ای سر می‌دهد. […]

جریانی که به دنبال مذاکرات با غرب است؛ دلواپسان امروز عاملان دیروز ناترازی انرژی جریان غربگرا که همواره به دنبال بهانه‌ای برای نشستن پای میز مذاکره با غرب است این روز‌ها دل خوش به یک ماه آینده و آغاز به کار دونالد ترامپ کرده و برای از سرگیری مذاکرات هر روز نوای تازه‌ای سر می‌دهد. به گزارش «سردبیر پرس» به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این روز‌ها در حالی چهره‌های اصلاح طلب در حال نمایش دلسوزی برای مردم و ابراز نگرانی از وضعیت معیشت و اقتصاد کشور هستند که ریشه بسیاری از مشکلات امروز در ناکارآمدی و سوء مدیریت همین دلواپسان است.
اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت حسن روحانی یکی از چهره‌هایی است که در طول هشت سال مسئولیت در دولت تدبیر و امید نسبت به ایجاد وضع موجود در اقتصاد کشور، ناترازی، رانت ارزی و مدیریت ناکارآمد مسئول است و باید پاسخگو باشد.
وی به تازگی در یک گفتگو خود را نگران آینده کشور دانسته و با اشاره به مسئله ناترازی انرژی گفته است: امسال موضوع جدیدی رخ داد که در پاییز (هنوز به زمستان نرسیده) هم با کمبود گاز و هم کمبود برق روبه‌رو شدیم. بخشی از آن قاعدتاً طبیعی و به دلیل شرایطی است که هر چه در آن حل ناترازی‌ها عقب بیفتد، بحران‌ها روی هم می‌افتند و خیلی سخت‌تر خواهد شد و دیگر به‌راحتی نیست لذا ما به دلیل دیر تصمیم گرفتن یا به موقع تصمیم نگرفتن، چنین شرایطی برای کشور پیش‌آورده‌ایم. همه حیات اقتصادی و سیاسی مردم و زندگیشان به انرژی و برق بستگی دارد.
او در ادامه با بیان اینکه پیش‌نیاز اصلی توسعه، علامت‌های بسیار نگران‌کننده‌ای برای آینده ایران و زندگی مردم می‌دهد ادامه داد: روز‌های سختی در پیش است و من هم مثل همه مردم ایران نگرانم.
این اظهارات معاون اول حسن روحانی در حالی مطرح است که مسئله ناترازی انرژی اساسا از زمان تصدی‌گری وی در دولت روحانی به عنوان معاون اول رئیس جمهور آغاز شد.
گروگان‌گیری‌های برجامی و آغاز سناریوی ناترازی انرژی
گروگان‌گیری برجامی در دولت روحانی آن هم در شرایطی که تاسیسات هسته‌ای در سایه مذاکرات رو به تعطیلی بود، موجب شد که دولت روحانی تعهدات توافق آب و هوائی پاریس را پذیرفته تا به موجب آن استفاده از سوخت‌های فسیلی را در نیروگاه‌ها محدود کند تا اینگونه کابوس ناترازی در کشور کلید بخورد.
این، اما تمام ماجرا نبود چرا که کلید واژه نه به ساخت پالایشگاه از سوی مسئولان دولتی کلید خورد تا گام بعدی دولت وقت، برای ایجاد ناترازی انرژی در کشور برداشته شود.
بیژن زنگنه وزیر نفت دولت روحانی در اظهاراتی گفت: «پالایشگاه سازی کثافت کاری است» رضا اردکانیان، وزیر نیرو دولت روحانی هم اعلام کرد: زیر بار فشار برای نیروگاه‌سازی نمی‌روم، ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف توجیه ندارد!
به این ترتیب با سیاست‌هایی که در دولت تدبیر و امید و با مسولیت چهره‌هایی همچون اسحاق جهانگیری در دولت، تولید برق هسته‌ای با لطف برجام تعطیل شد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاه‌ها هم به پستو رفت تا اینگونه آغاز بی‌سابقه قطعی برق منازل و کارخانه‌ها کلید بخورد.
راهی جز مذاکره وجود ندارد!
دولتی که اسحاق جهانگیری در آن معاون اول رئیس جمهور بود به خوبی توانست سناریوی ایجاد نارضایتی و خلق بحران انرژی در کشور را کلید بزند، موضوعی که به نظر آن زمان دلواپسی جهانگیری را به دنبال نداشت حال، اما بهانه جویی برای سوق دادن کشور به دامن غرب برای از سرگیری مذاکرات به نظر می‌رسد به بهترین بهانه برای ابراز نگرانی از آینده کشور تبدیل شده است.
جریان غربگرا که همواره به دنبال بهانه‌ای برای نشستن پای میز مذاکره با غرب است این روز‌ها دل خوش به یک ماه آینده و آغاز به کار دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور تازه ایالات متحده است و از سر امیدواری به از سرگیری مذاکرات هر روز نوای تازه‌ای سر می‌دهد.
در حالی که چندی پیش محمود واعظی مسئول دفتر حسن روحانی به بهانه روشن کردن شعله مذاکره با آمریکا گفته بود «ترامپ با دوره قبلی‌اش فرق کرده است»، این روز‌ها جهانگیری اعلام کرده که باید بفهمیم که راهی جز مذاکره وجود ندارد. این یعنی آغاز دور تازه بهانه‌گیری غربگرا‌ها برای شروع بازی موش و گربه مذاکرات مذاکراتی که یک سوی آن ترامپ و متحدان اروپایی او قرار دارند و در سوی دیگر قرار است جمهوری اسلامی با اقتدار نظامی و منطقه‌ای قرار گیرد.
انتهای پیام/