استاندار کرمانشاه:

اعمال ضریب منطقه جنگی حق مسلم بازنشستگان کرمانشاهی است/ پیگیری ویژه برای راه اندازی سه طرح بزرگ استان

استاندار کرمانشاه گفت: بخشی از کارکنانی که اکنون در سیستم اداری مشغول به فعالیت هستند از ضریب مناطق جنگی استفاده می کنند ولی آن عزیزانی که دوران جنگ در ادارات مشغول خدمت بودند و امروز بازنشسته هستند از این ضریب محروم هستند در حالی که این حق مسلم آن‌هاست.

به گزارش سردبیرپرس از کرمانشاه، منوچهر حبیبی عصر روز یکشنبه در نشست شورای اجتماعی استان که با حضور رئیس و اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس، معاونین استاندار، معاون وزیر کار، فضل اله رنجبر نماینده شهرستان کرمانشاه و دبیر اول کمیسیون اجتماعی مجلس، محمد رشیدی نماینده شهرستان کرمانشاه و عضو هیات رئیسه مجلس، دکتر سعیدی مدیرعامل شستا و مدیران استان برگزار شد؛ عنوان کرد: حضور میدانی اعضای کمسیون اجتماعی مجلس در استان ها و پیگیری مسائل و مشکلات از نزدیک یک کار بسیار ارزشمند، اثرگذار و تحول آفرین است و در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی های کلان کشور موثر است.

 وی افزود: استان کرمانشاه دو میلیون نفر جمعیت دارد که ۶۲ درصد آن ها اهل تشیع، ۲۵ درصد اهل سنت و ۱۳ درصد هم اهل حق هستند و این عزیزان صدها سال است که به صورت مسالمت آمیز و با همدلی در کنار هم زندگی می کنند.

 مدیر ارشد استان عنوان کرد: مسائل و مشکلات اجتماعی استان در حوزه‌های مختلف، همراه با مستندات لازم به رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ارائه شده و با دستورات و پیگیری های ویژه‌ کمیسیون محترم از آن ها گره‌گشایی خواهد شد.

وی در ادامه حاشیه نشینی را یکی معضلات استان دانست و گفت: کلان‌شهر کرمانشاه به تنهایی یک میلیون نفر جمعیت اما ۳۵۰ هزار نفر حاشیه نشین دارد.

حبیبی در ادامه اعتبارات اندک فعلی را برای حل معضلات حاشیه‌نشینی، ناکافی دانست و گفت: برای ساماندهی مناسب این محلات نیازمند نگاه ویژه مجلس و افزایش اعتبارات این حوزه هستیم.

وی گفت: مساجد نیمه کاره زیادی در سطح استان وجود دارند که نیاز است از محل مسئولیت‌های اجتماعی وزارت نفت به تکمیل این پروژه ها کمک شود.

مدیر ارشد استان همچنین طرح بازآفرینی‌های شهری را برای استان بسیار مهم توصیف کرد و گفت: در این حوزه باید یک ماموریت ویژه به وزارت راه و شهرسازی داده شود تا ساماندهی محلات حاشیه نشین کرمانشاه را به شکل ویژه تری دنبال کند.

وی افزود: در سطح استان کرمانشاه بیش از صد کانون فرهنگی و هنری مساجد وجود دارد که یک ظرفیت بسیار گسترده برای انجام برنامه‌های فرهنگی و ایجاد شور و نشاط اجتماعی و ارتقای سرمایه اجتماعی محسوب می‌شوند و فعال شدن این مجموعه‌ها نیازمند کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دیگر دستگاه‌های فرهنگی کشور است.

حبیبی عنوان کرد: برای تقویت اورژانس اجتماعی نیازمند نوسازی و افزایش تعداد خودروها و ارتقای امکانات و تجهیزات این حوزه هستیم.

وی تاکید کرد: با توجه به روند رو به افزایش جمعیت سالمندان استان، برای ارائه خدمات مناسب نیازمند اختصاص اعتبارات لازم برای ایجاد مراکز جدید هستیم.

استاندار کرمانشاه خواهان اعمال ضریب مناطق جنگی برای بازنشستگان شد و گفت: بخشی از کارکنانی که اکنون در سیستم اداری مشغول به کار هستند از ضریب مناطق جنگی استفاده می‌کنند ولی عزیزانی که دوران جنگ مشغول خدمت بوده‌اند و امروز بازنشسته هستند از این ضریب محروم هستند در حالی که این حق مسلم آن‌هاست و تقاضا داریم کمیسیون عنایت ویژه ای به این موضوع داشته باشد.

 وی افزود: رهبر معظم انقلاب در سفر کرمانشاه، دستوراتی پیرامون ایجاد مصلای شهر کرمانشاه و کتابخانه مرکزی صادر کردند که تکمیل این طرح‌ها نیازمند اختصاص اعتبارات ویژه در سطح ملی است.

 حبیبی همچنین گفت: پرداخت مطالبات و معوقات کادر درمان و پرستاران یکی از تقاضاهای مهم استان است که تقاضا داریم کمیسیون به تسریع در پرداخت ها کمک کند.
 وی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را یک مجموعه شناخته شده و توانمند در سطح کشور توصیف کرد و گفت: بیماران عراقی معمولا برای درمان به کرمانشاه مراجعه می کنند و در صورت راه اندازی پردیس دانشگاه علوم پزشکی، بسترهای لازم برای ارایه خدمات درمانی بیشتر و بهتر فراهم می شود.

گفتنی است صبح امروز استاندار کرمانشاه همراه با مدیرعامل شستا از سه طرح راکد وابسته به این مجموعه بازدید کرد.

در جریان بازدید از کارخانه اسید سیتریک، مدیرعامل شستا قول حمایت و رفع موانع فعالیت این کارخانه مهم را داد
.
همچنین در بازدید کاغذسازی غرب توافق شد شرکت شستا با همکاری سایر سهام‌داران، یک طرح جدید جایگزین واحد فعلی کند‌.

 همچنین مدیرعامل شستا، برای فعال‌سازی کارخانه کاغذسازی بیستون تامین قول حمایت داد.