خواست شهید سلیمانی «انسجام ملی» بود

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب: خواست شهید سلیمانی «انسجام ملی» بود یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب، تاکید کرد: شهید سلیمانی معتقد بود که باید با تفاهم و تعامل کشور را اداره کرد، بر این اساس شایسته است که انسجام، وحدت ملی و تعامل سازنده سر لوحه مسئولان برای آبادانی، عمران کشور و رفع گرفتاری‌های مردم باشد. به […]

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب: خواست شهید سلیمانی «انسجام ملی» بود یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب، تاکید کرد: شهید سلیمانی معتقد بود که باید با تفاهم و تعامل کشور را اداره کرد، بر این اساس شایسته است که انسجام، وحدت ملی و تعامل سازنده سر لوحه مسئولان برای آبادانی، عمران کشور و رفع گرفتاری‌های مردم باشد. به گزارش «سردبیر پرس»؛ محمد هاشمی در گفتگویی با اشاره به این‌که «شهید سلیمانی همواره خود را سرباز وطن می‌دانست»، بیان کرد: شهید سلیمانی همواره خود را سرباز می‌خواند. حتی وصیت کرد تا روی سنگ قبر ایشان بنویسند سرباز و از عنواین و القاب دیگر استفاده نکنند. شهید سلیمانی خود را سرباز می‌دانست. شهید سلیمانی سالیان طولانی سردار بود. توانست با داعش به خوبی مبارزه کند. با نابودی داعش خطر بزرگی را از سر مردم عراق، ایران و سوریه دفع کرد. شهید سلیمانی در حقیقت یک سردار و فرمانده بزرگ نظامی بود. اما هیچ وقت خودش نمی‌خواست به عنوان سردار شناخته شود. اما مردم خودشان عنوان سردار را به ایشان دادند.
شعار رئیس جمهور مشابه منش شهید سلیمانی است
وی در ادامه اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های بارز شهید سلیمانی این بود بر این اصل معتقد بود که باید با وحدت کلمه، انسجام و تفاهم کشور را اداره کنیم. دکتر پزشکیان نیز در زمان تبلیغات انتخاباتی خود چندین بار تکرار کردند و گفتند که ما باهم دعوا نداریم و با یک گروه نیز نمی‌شود کشور را اداره کرد. باید با تفاهم باهم کار کنیم. باید باهم تعامل داشته باشیم نه دعوا. این خواسته و شعار از زمان مرحوم هاشمی در دور اول ریاست جمهوری مطرح شد.
این فعال سیاسی تصریح کرد: مرحوم هاشمی نیز بر این موضوع تاکید داشت که دولت باید نماینده کل جامعه باشد نه اینکه نماینده یک جناح یا یک گروه خاصی باشد. اگر دولت نماینده کل جامعه باشد، می‌توان خواسته‌های مردم را برآورد کرد و در سازندگی کشور موفق بود. مرحوم هاشمی از این شیوه استفاده کرد. در دولت مرحوم هاشمی همه جناح‌های موجود در کشور که در آن زمان بودند، حضور داشتند. آقای هاشمی از ابتدا اعلام کرد که عنوان دولت من، دولت کار است. عنوان سیاسی را در دولت من به کار نبرید. مرحوم هاشمی معتقد بود که بحث‌های سیاسی نتیجه‌ای ندارد. مردم نیز به ایشان لقب سردار سازندگی دادند.
شهید سلیمانی در بین همه گروه‌های جامعه بود
وی در ادامه تاکید کرد: بعد از آقای هاشمی استراتژی دولت تغییر کرد. دولت آقای خاتمی یک دولت اصلاح‌طلب بود. از همه جناح‌ها در آن نبودند. مقداری شرایط عوض شد. امروز نیز آقای پزشکیان همان شعار سردار سلیمانی را دارند که ما باهم دعوا نداریم. کشور را همه باید باهم اداره کنیم. همه جناح‌ها باید باهم تعامل داشته باشند. سردار سلیمانی نیز به همین شیوه معتقد بود. سردار سلیمانی در دیدار‌هایی که درسطح ملی داشت، با همه گروه‌ها دیدار می‌کرد. با همه علمای قم و همه دانشجویان دیدار انجام می‌داد.
وی افزود: شهید سلیمانی در همه استان‌ها و شهر‌ها بین مردم می‌رفت. شهید سلیمانی به نوعی متعلق به جامعه بود. در مراسم‌هایی که در ایام عزاداری در منزل خود در کرمان برگزار می‌کرد، همه شرکت می‌کردند. مردم نیز به ایشان احترام می‌گذاشتند. مردم در تشییع پیکر شهید سلیمانی در تمام شهر‌های ایران به صحنه آمدند. اکنون که سالگرد ایشان است، شایسته است که خواسته سردار عملی شود. نتیجه این باید انسجام، وحدت ملی و تعامل سازنده برای آبادانی و عمران کشور و رفع گرفتاری‌های مردم باشد.
مردم سلیمانی را شهید خود می‌دانند
وی در ادامه خاطر نشان کرد: شهید سلیمانی واقعاً مردمی عمل می‌کرد. مثلا ایشان زمانی که به قم می‌رفت با تمام علما دیدار می‌کرد. زمانی که دانشگاه می‌رفت با تمام گروه‌های سیاسی و دانشجویی دیدار می‌کرد. در تجمع‌های مختلف مردمی شرکت می‌کرد. شهید سلیمانی رفتار عامیانه داشت. با مردم در ارتباط بود. نامداری شهید سلیمانی به خاطر مردمی بودن ایشان است. با شهادت ایشان نیز همه شخصیت‌ها و همه گروه‌ها خود را عزادار می‌دانستند. برای همین است که مردم ایشان را شهید خود می‌دانند و در مراسم‌های ایشان سنگ تمام گذاشتند.
انتهای پیام/منبع: ایسنا