واریز سود سهام عدالت به ۴۴ میلیون نفر

مدیرعامل سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: واریز سود سهام عدالت به ۴۴ میلیون نفر مدیرعامل سپرده گذاری مرکزی با تشریح اقدامات سپرده‌گذاری برای پرداخت سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۱، گفت: ۱۹ بانک در کمتر از ۴۸ ساعت، سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۱ را به حساب بیش از ۴۴ میلیون نفر واریز کردند. به گزارش […]

مدیرعامل سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد: واریز سود سهام عدالت به ۴۴ میلیون نفر مدیرعامل سپرده گذاری مرکزی با تشریح اقدامات سپرده‌گذاری برای پرداخت سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۱، گفت: ۱۹ بانک در کمتر از ۴۸ ساعت، سود سهام عدالت سال مالی ۱۴۰۱ را به حساب بیش از ۴۴ میلیون نفر واریز کردند. به گزارش «سردبیر پرس»، محمد باغستانی با اشاره به اقدامات سپرده‌گذاری برای پرداخت سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ افزود: سپرده‌گذاری مرکزی، پیرو مصوبه شورای عالی بورس، واریز مرحله سوم سود سال مالی منتهی به ۱۴۰۱ را از ۳۶ ناشر بورسی تجمیع و به مشمولان سهام عدالت پرداخت کرد.
مدیرعامل سپرده گذاری مرکزی، وصول نشدن سود شرکت مپنا را یکی از موانع بر سر راه پرداخت سود کامل سال مالی ۱۴۰۱ اعلام کرد و گفت: مطالبات این شرکت بیش از ۴۵۰ میلیارد تومان بود که با وجود تلاش‌های صورت گرفته وصول نشد، از این رو واریز ۱۰۰ درصدی سود سهام عدالت، محقق نشد.
وی تصریح‌کرد: در صورتی که این مبلغ واریز شود، سود سال مالی ۱۴۰۱ با دوره بعدی پرداخت سود از سوی سپرده گذاری واریز می‌شود.
باغستانی گفت: برای پرداخت سود سال مالی ۱۴۰۲، مانع جدی برای پرداخت سود وجود نخواهد داشت.
وی، پرداخت سود وراث متوفیان را از دیگر اقدامات این شرکت برشمرد و گفت: یکی از مواردی که برای نخستین بار انجام شد، پرداخت سود وراث متوفیان سهام عدالت بود. بر این اساس، آن دسته از متوفیان وراث سهام عدالت که از طریق سامانه میراث نسبت به تقسیم ارث خود اقدام کرده بودند، برای نخستین بار مالیات بر ارث این سود را با هماهنگی سازمان امور مالیاتی از محل سود ثبت و خالص سود وراث سهام عدالت بین ورثه براساس گواهی انحصار وراثت تقسیم و در این دوره پرداخت شد.
مدیرعامل سپرده‌گذاری مرکزی با تاکید بر این‌که پرداخت سود سهام عدالت بیش از یک میلیون متوفی سهام عدالت بیش از چهار میلیون ورثه بود، اظهار داشت: اطلاع رسانی از بستر شبکه اجتماعی داخلی اقدام دیگری بود که با هماهنگی پیام‌رسان‌های بله، روبیکا و آی گپ صورت گرفت و به این واسطه، پرداخت سود برای هر نفر انجام گرفت و پیام‌هایی مبتنی بر میزان سود به مشمولان سهام عدالت ارسال شد. در واقع، بیش از ۲۵ میلیون پیامک در بستر شبکه‌های اجتماعی به مشمولان سهام عدالت ارسال شد.
باغستانی، درباره تفاوت در رقم سود واریزی به حساب مشمولان مختلف، افزود: معمولا دسته‌بندی چهار پرتفوی معروف برای میزان سود اعلام می‌شود، اما در این دوره به دلیل اینکه هم سود سهام عدالت به صورت مستقیم و هم به صورت غیرمستقیم صورت گرفت، حالت‌های متفاوتی داشت.
وی اظهارداشت: حتی در یک خانواده اعداد و ارقام متفاوتی پرداخت شد، اما به صورت عمومی، پرتفوی سهام عدالت شامل یک میلیون تومان، ۴۹۲ و ۵۳۲ هزار تومانی بود. این درحالی است که امکان دارد، مشمولان استان‌های مختلف به دلیل پرتفوی متفاوت، فروش سهام و نقل و انتقالات قانونی، اعدادی بیشتر یا کمتری را دریافت کرده باشند.
انتهای پیام//ح. ع
منبع: ایرنا