جوانان و نوجوانان؛ افسران جنگ نرم هستند
فرمانده سپاه تهران در گفتگوی تفصیلی با سردبیر پرس: جوانان و نوجوانان؛ افسران جنگ نرم هستند امروزه باید در فضای مجازی با تولیدات ارزشمند و فاخر امیدافرینی و جهتگیری کنیم تا جامعه را به سمت و سوی آرمانهای انقلاب اسلامی و کشور عزیزمان ایران اسلامی ببریم. به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، […]
فرمانده سپاه تهران در گفتگوی تفصیلی با سردبیر پرس: جوانان و نوجوانان؛ افسران جنگ نرم هستند امروزه باید در فضای مجازی با تولیدات ارزشمند و فاخر امیدافرینی و جهتگیری کنیم تا جامعه را به سمت و سوی آرمانهای انقلاب اسلامی و کشور عزیزمان ایران اسلامی ببریم. به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس»، امروزه باید در فضای مجازی با تولیدات ارزشمند و فاخر امیدافرینی و جهتگیری کنیم تا جامعه را به سمت وسوی آرمانهای انقلاب اسلامی و کشور عزیزمان ایران اسلامی ببریم.
در همین راستا سردار حسنحسن زاده فرمانده سپاه تهران بزرگ در گفتگوی تفصیلی با سردبیر پرس به اظهارنظر در خصوص آلودگی هوای کلانشهری همچون تهران پرداخته است که آن را با هم میخوانیم:
سردبیر پرس: جناب آقای حسنزاده چطور میتوانیم فضای مجازی را تقویت کنیم؟
در بحث تبیین و روشنگری مهمترین ابزار فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است و به فضل پروردگار ارتقاء بسیار خوبی داشتیم.
هر چقدر بتوانیم فضا را توسعه دهیم در آینده شاهد فعالیتهای خوبی خواهیم بود؛ ما باید به جایی برسیم که تک تک جوانان و نوجوانان ما افسران جنگ نرم شوند و هر خانه و خانواده یک سنگر مستحکم و اثرگذار و با عظمت در جنگ نرم باشد.
جوانان و نوجوانان عزیز ما در اوج نبرد دو جبهه استکبار و جبهه اسلام هستند، جبهه استکبار با محوریت آمریکا و رژیم صهیونیستی و در جبهه اسلام با محوریت انقلاب اسلامی و با راهبرد عملی و حیاتیِ مقاومت، در واقع در یک جنگ و نبرد ترکیبی به سر میبریم و در این نبرد ترکیبی و همهجانبه محور اصلی «جنگ شناختی» است.
سردبیر پرس: برای رسیدن به نقطه مطلوب و غلبه بر توطئه دشمنان نیازمند چه تدبیری هستیم؟
در جنگ شناختی برای رسیدن به آن نقطه مطلوب و برای غلبه بر دشمن که سعی میکند که ادراکسازی کند، مهمترین ابزار، ابزاری همچون رسانه، فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است.
به نظر میرسد برای حضور موثر و اثرگذار و برای غلبه بر این فضای حاکمی که در واقع امپراطوری رسانهای غرب آن را دنبال میکند و ما همواره آثار آن را میبینیم و تلاش آنان را شاهد هستیم.
تولیدمحتوای اثرگذار، جذاب و بههنگام اثرگذار است تا بتواند پاسخگوی ابهامات باشد و دروغپردازیها را برملا و آنها را از صحنه خارج کند و روایت واقعی و درست را به همه جهانیان منعکس کند.
سردبیر پرس: به نظر حضرتعالی مهمترین موضوع در بحث تولید محتوا چیست؟
مهمترین موضوع در بحث تولیدمحتوا، ایدهپردازی است. افراد و افسران جوان و دختران و پسرانی که دارای ایدههای بسیار ارزشمندی هستند، همچنین افرادی که دارای ذهن فعال و خلاق هستند و نوآورانه کار میکنند و دارای اتکای عمل هستند باید با این ایدهپردازی و خلاقیت و نوآوری، در مقابله با هر پدیده در پیرامون خود و در کشورمان و در محیط داخلی و خارجی، منطقهای و جهانی در کمترین زمان ممکن پاسخ اثرگذار و تعیینکننده دهند.
فقط حضور در فضای مجازی و تولید محتوا صرفاً کفایت نمیکند؛ ما باید به رشد و بلوغی برسیم که در کمترین زمان ممکن عکسالعمل نشان بدهیم که در بسیاری از مواقع باید آفندی، اثرگذار و تعیینکننده باشد.
سردبیر پرس: جناب آقای حسنزاده حضرتعالی به عنوان فرمانده سپاه تهران بزرگ چه تدبیری در زمینه تقویت فضای مجازی دارید؟
ما در این سه، چهار سال اخیر تدابیری را از سازمان بسیج مستضعفین تا سپاه تهران بزرگ دنبال کردیم و در این یکی دو سال اخیر دبیرخانهای در این زمینه تشکیل دادیم که ثمراهاش این شد که در سالجاری ما در تمام نواحی و مناطق تهران شاهد برگزاری رویدادهای تولیدمحتوای دیجیتال در سطح سپاه استانی بودیم و نتیجه این رویداد، تولیدات با کیفیت و با ارزشی بود.
در همین راستا مرکز رشد را تقویت کردیم که در آن آموزشهایی برگزار میشود؛ حضور بیشتر نوجوانان و نونهالان در رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج پایتخت داشتیم که امسال این امر مشهود بود که در میان رده سنی شرکتکنندگان افرادی با سن و سال ۴، ۷، ۹ و ۱۱ ساله داشتیم و از ۱۱۰ تیم ما در این رویداد، ۱۴ تیم خانوادگی حضور یافتند.
ما باید به جایی برسیم که تک تک جوانان و نوجوانان ما افسران جنگ نرم شوند و هر خانه و خانواده یک سنگر مستحکم و اثرگذار و با عظمت در جنگ نرم باشد و در فضای مجازی بتواند ایفای نقش داشته باشد.
سردبیر پرس: مهمترین و جهادیترین مسئولیت امروز در حوزه تولیدمحتوا چیست؟
تولید نرمافزار خلاق و بازی هوشمند و شبکهسازی در فضای مجازی نیز وظیفه نخبگان است که با برگزاری رویدادهای بزرگ از جمله رویداد تولیدمحتوای دیجیتال و ایجاد شبکه اندیشمند و فعال با شناخت درست برای اثربخشی در فضای مجازی گام برداشته شود. امید است طبق خواسته رهبر انقلاب در فضای مجازی نیز به قله برسیم و شبکههای مختلف مجازی را با تولیدات هنرمندانه و آگاهیدهنده و موثر فتح کنیم؛ باید دست به دست هم بدهیم و در فضای مجازی طبق گفته مقام معظم رهبری مثبت و موثر عمل کنیم.
در دوران هوش مصنوعی قرار داریم؛ در حوزههای نرمافزاری تحولات بزرگی انجام گرفته است؛ نوع زبانها، گویشها و فعالیتها لحظهای در حال متحول شدن است.یکی از مهمترین نکتههای مهم برگزاری رویداد است، که باید حساسیت لازم را در حوزه تولید محتوا داشته باشیم.
سردبیر پرس: جناب حسنزاده چندی پیش ششمین رویداد تولید محتوا را برگزار کردید آیا ممکنه به نکات مثبت آن اشاره کنید؟
بله. چندی پیش ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج تهران بزرگ را برگزار کردیم که در نوع خودش بینظیر بود؛ معتقدم آغاز راه هستیم، اما جاذبه این کار بزرگ است که تاثیر خوبی میتواند در بازار کار و همچنین غنیسازی محتوای فضای مجازی داشته باشد.
امیدواریم با برگزاری این رویدادها در حوزه کسب و کار، تولیدمحتوا و برنامهنویسی در قالب شرکتهای دانشبنیان و خلاق هم شاهد گامهای موثری باشیم.
سردبیر پرس: اگر ممکنه به اثرگذاری تولیدات دیجیتال اشاره کنید؟
تولیدات دیجیتالی جبهه انقلاب اسلامی و بسیج و اثرگذاری در فضای مجازی اهمیت زیادی دارد که در طول سالهای گذشته در این حوزه اقدمات خوبی انجام شده است.
مسئله رسانه و فضای مجازی باید جدی گرفته شود و نباید به آن به چشم یک مسئله فرعی و دست دوم نگاه شود چرا که افراد جامعه ساعات زیادی را در آن سپری میکنند.
برگزاری بیشتر رویدادهای دیجیتال تولید محتوا مانند رویداد بسیج و ورود بیشتر جوانان و نوجوانان به این عرصه، زمینه شتاب و رشد کشور را فراهم خواهد کرد.
بهعنوان مثال الان بخش زیادی از سبک زندگی افراد جامعه از فضای مجازی ناشی میشود و چنانچه ما از فضای مجازی غفلت کنیم، ناگهان میبینیم که یک سبک زندگی متفاوت و تحمیلی و یا مجموعهای از اطلاعات غلط و خرافی در ذهن مردم نقش بستهاست. در این صورت دیگر کار برای اصلاح آن سخت خواهد شد.
همانطور که در دوران دفاع مقدس با انگیزه و نشاط و خلاقیت و ابتکار، خلأ امکانات را پر کردیم باید در نبرد رسانهای نیز این کمبود نیرو و امکانات را جبران کرده و بر دشمن غلبه کنیم؛ این امر شدنی است.
انشاءالله در سالهای آینده برای شناسایی نخبگان و افرادی که کمتر توان ارائه خود و استعدادشان در رویدادها را داشتند، شاهد باشیم و بتوانیم یک فضای خوبی را در حوزه تولید محتوای دیجیتال که نیاز امروز جامعه ما است؛ رقم بزنیم.
در نتیجه ما باید در عرصه جنگ نرم و فضای مجازی در مرحله اول به توازن و پس از آن بازدارندگی دست یابیم و یقین دارم میتوانیم به دست توانمند جوانان و نوجوانان مبتکر و مستعدمان با سرعت خوبی در بخش تولیدات و انعکاس و انتشار به نقطه مطلوبی برسیم به طوری که دیگر نگران ابهامات نوجوانان و جوانان که دشمن علیه آنها بکار گرفته نباشیم.
انتهای پیام//
گزارش از حسین عبداللهی
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰