اهمیت حمایت از منتخبین رویداد دیجیتالی بسیج پایتخت

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) مطرح کرد: اهمیت حمایت از منتخبین رویداد دیجیتالی بسیج پایتخت فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) گفت: ما باید به جایی برسیم که تک تک جوانان و نوجوانان ما افسران جنگ نرم شوند و هر خانه و خانواده یک سنگر مستحکم و اثرگذار و با عظمت در جنگ نرم باشد. به گزارش «سردبیر […]

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) مطرح کرد: اهمیت حمایت از منتخبین رویداد دیجیتالی بسیج پایتخت فرمانده سپاه محمد رسول‌الله(ص) گفت: ما باید به جایی برسیم که تک تک جوانان و نوجوانان ما افسران جنگ نرم شوند و هر خانه و خانواده یک سنگر مستحکم و اثرگذار و با عظمت در جنگ نرم باشد. به گزارش «سردبیر پرس»؛ سردار حسن حسن‌زاده در آئین اختتامیه ششمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج پایتخت که شامگاه جمعه ۲۳ آذرماه در سالن «چهل‌سرا» مصلای تهران برگزار شد، بااشاره به حضور بالغ بر ۷۰ خانواده از خانواده‌های اعضای تیم‌های شرکت‌کننده در اختتامیه ششمین رویداد تولیدمحتوای دیجیتال بسیج تهران بزرگ گفت: جوانان و نوجوانان عزیز، ما در اوج نبرد دو جبهه استکبار و جبهه اسلام هستیم، جبهه استکبار با محوریت امریکا و رژیم صهیونیستی و در جبهه اسلام با محوریت انقلاب اسلامی و با راهبرد عملی و حیاتیِ مقاومت، در واقع در یک جنگ و نبرد ترکیبی به سر می‌بریم و در این نبرد ترکیبی و همه‌جانبه محور اصلی «جنگ شناختی» است.
فرمانده سپاه تهران بزرگ ادامه داد: در جنگ شناختی برای رسیدن به آن نقطه مطلوب و برای غلبه‌ بر دشمن که سعی می‌کند که ادراک‌سازی کند، مهمترین ابزار، ابزاری همچون رسانه، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است.
حسن‌زاده عنوان کرد: به نظر می‌رسد برای حضور موثر و اثرگذار و برای غلبه بر این فضای حاکمی که در واقع امپراطوری رسانه‌ای غرب آن را دنبال می‌کند و ما همواره آثار آن را  می‌بینیم و تلاش آنها را شاهد هستیم، تولید محتوای اثرگذار، جذاب و به‌هنگام اثرگذار است تا بتواند پاسخگوی ابهامات باشد و دروغ‌پردازی‌ها را برملا و آن‌ها را از صحنه خارج کند و روایت واقعی و درست را به همه‌ جهانیان منعکس کند.
وی گفت: مهمترین موضوع در بحث تولیدمحتوا، ایده‌پردازی است و افراد و افسران جوان  و دختران و پسرانی که دارای ایده‌های بسیار ارزشمندی هستند، همچنین افرادی که دارای ذهن فعال و خلاق هستند و نوآورانه کار می‌کنند و دارای اتکای عمل هستند باید با این ایده‌پردازی و خلاقیت و نوآوری، در مقابله با هر پدیده در پیرامون خود و در کشورمان و در محیط داخلی و خارجی، منطقه‌ای و جهانی در کمترین زمان ممکن پاسخ اثرگذار و تعیین‌کننده دهند.
فرمانده سپاه محمد رسوال‌الله(ص) بیان کرد: فقط حضور در فضای مجازی و تولید محتوا صرفاً کفایت نمی‌کند؛ ما باید به رشد و بلوغی برسیم که در کمترین زمان ممکن عکس‌العمل نشان بدهیم که در بسیاری از مواقع باید آفندی، اثرگذار و تعیین کننده باشد.
وی خاطرنشان کرد: ما در این سه، چهار سال اخیر تدابیری را از سازمان بسیج مستضعفین تا سپاه تهران بزرگ دنبال کردیم و در این یکی دو سال اخیر دبیرخانه را تشکیل دادیم  که ثمراه‌اش این شد که در سال جاری ما در تمام نواحی و مناطق تهران شاهد برگزاری رویداد‌های تولیدمحتوای دیجیتال در سطح سپاه استانی بودیم و نتیجه این رویداد، تولیدات با کیفیت و با ارزشی بود که امروز ما شاهد اختتامیه آن هستیم.
حسن زاده اضافه کرد: در همین راستا مرکز رشد را تقویت کردیم که در آن آموزش‌هایی برگزار می‌شود تا شما بتوانید تولیداتتان را به سرانجام برسانید و آنها را ارائه کنید و این مجموعه از شما حمایت می‌کند و سیستم‌هایی را در اختیارتان می‌گذارد. 
وی با اشاره به اینکه تشکیل کانون نخبگان به طور جدی دنبال می‌شود، افزود: حمایت از تیم‌های برتر و تراز در تولید محتوای بسیج پایتخت اهمیت زیادی دارد، مجموعه‌های فرهنگی سپاه باید به این افراد سفارش بدهند و کار بخواهند  تا بتوانیم این مسئله را در فراتر از سپاه و بسیج گسترش بدهیم  و در بخشی نیز این افراد نیز باید بتوانند کسب درآمد و امرار معاش کنند، زیرا این عرصه، عرصه‌ای ماندگار و مستمر است؛ بنابراین تیم‌ها و افراد باید توانمند بشوند تا بتوانند کار‌های خوبی را تولید کنند.
وی گفت: ما در سه، چهار سال گذشته تاکید بر حضور بیشتر نوجوانان و نونهالان در رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج پایتخت داشتیم که امسال این امر مشهود بود که در میان رده سنی شرکت‌کنندگان افرادی با سن و سال ۴، ۷، ۹ و ۱۱ ساله داشتیم و از ۱۱۰ تیم ما در این رویداد، ۱۴ تیم خانوادگی حضور یافتند.
وی با اشاره به گسترانیدن عرصه فضای مجازی عنوان کرد: ما باید به جایی برسیم که تک تک جوانان و نوجوانان ما افسران جنگ نرم شوند و هر خانه و خانواده یک سنگر مستحکم و اثرگذار و با عظمت در جنگ نرم باشد و در فضای مجازی بتواند ایفای نقش داشته باشد و امیدوارم برای سال آینده با حل مسئله محدودیت مکان، تیم‌های شرکت‌کننده به ۳۱۳ تیم برسد.
انتهای پیام/خ
  نویسنده: المیرا خرد