دولت سوم روحانی یا دولت دوم شهید رئیسی؟

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس»؛ در مناظرات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری برخی کاندیدا‌ها بدون توجه به اتفاقات و تجربیات گذشته وعده‌های بزرگ‌تر و عجیب‌تری بدون توجه به عواقب آن به مردم می‌دهند! حسن روحانی، رئیس دولت یازدهم در دوره خود با اعلام بدهی بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی دولت، در نهم اردیبهشت […]

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس»؛ در مناظرات چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری برخی کاندیدا‌ها بدون توجه به اتفاقات و تجربیات گذشته وعده‌های بزرگ‌تر و عجیب‌تری بدون توجه به عواقب آن به مردم می‌دهند!
حسن روحانی، رئیس دولت یازدهم در دوره خود با اعلام بدهی بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی دولت، در نهم اردیبهشت ۱۳۹۳ در یک برنامه تلویزیونی گفت که دولت او ماهانه بین هزار تا هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت یارانه کسری دارد، اما دولت سعی کرده که قیمت حامل‌های انرژی را با شیب ملایم ۵۰ درصدی بیشتر کند.
در این دوره مداوم ازبیشتر شدن ارقام کسری بودجه و تنگدستی دولت برای پرداخت یارانه از سوی کابینه دولت تدبیر و امید بیان می‌شد در پی آن دولت روحانی برای تأمین این کسری  بهای بنزین را ناگهان افزایش داد و در ازای آن مبلغ یارانه را نیز بیشتر کرد و همین امر حوادث آبان ۱۳۹۸ را رقم زد و در‌ کنار آن شاهد تورم‌های زیاد بودیم تا جایی که در پایان دهه ۹۰ قدرت خرید مردم یک‌سوم کمتر از ابتدای دهه ۹۰ شد.
دولت روحانی رکورد‌های منفی بی‌تکراری را برجا گذاشت در صورتی که برنامه هسته‌ای را متوقف یا واگذار کرده بود و پس از انکه در برجام گرفتار شد، منابع دیگر نظیر کاهش ساخت نیروگاه‌های فسیلی (طبق تعهد در توافق آب و هوائی پاریس) و توانمندی‌های نظامی و نفوذ منطقه‌ای را واگذار می‌کرد.
گفتنی است رکورد تورم ۶۰ درصدی، نرخ ارز ۹ برابر شده، تورم‌های ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ درصدی در اقلامی مانند سکه و طلا و خودرو و…، انفجار رشد نقدینگی تورم ساز، خزانه خالی ارزی و ریالی، رساندن میزان کسری بودجه از حدود ۵۳ هزار میلیارد تومان در سال ۱۳۹۲ به رقم ۴۸۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومانی و…، کارنامه دولت روحانی در پایان کار بود و دولت شهید رئیسی توانست بخشی از این مصائب بزرگ را جبران کند.
 

با کار میدانی انتخاب اصلح کنیم
داود شکرزاده کارشناس رسانه در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس» با اشاره به آیه ۱۱ از سوره رعد گفت: «خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتى) را تغییر نمى‌دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند.»، این سنت الهی است که خداوند با هیچ قومی تعارف ندارد.
وی ادامه داد: در برهه حساسی از تاریخ قرار داریم به قول سیدحسن نصرالله سرنوشت تمام منطقه به انتخابات در ایران و البته سرنوشت ملت ایران و آینده این مرز و بوم بستگی دارد.
شکرزاده با اشاره به اینکه همه ما به کاندیدای اصلح رسیدیم، ولی در روش تبلیغ آن بحث و گفتگو داریم؛ عنوان کرد: با کار میدانی و صحبت با فعالین میدان دو روش از بقیه روش‌ها مفیدتر و پربازده بوده که معرفی می‌شود:۱_تبلیغ در بین فامیل و خانه با منطق و زبانی لین و گویا. کافیست شخصیت‌های بزرگ فامیل در ضمن بیانیه‌ای کوتاه خطاب به تمامی اعضای فامیل اعم از وابستگان دور و نزدیک؛ ضمن تاکید بر مشارکت و حضور، نسبت به انتخاب فرد اصلح نیز اعلان حمایت نمایند. ۲_تبلیغ در میدان و چهره به چهره، اکنون مردم کوچه و بازار کمتر پای رسانه ملی و یا هر رسانه دیگری می‌نشینند، بهترین رسانه گفتگوی منطقی چهره به چهره و تشویق و ترغیب آحاد مردم به حضور پای صندوق رای و انتخاب اصلح است. 
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در دوره دولت روحانی شاهد بی‌توجهی و اشتباهات  فراوان و یکدنگی دولتمردان بودیم به طریقی که درمورد برجام تذکرات متعددی به این دولت داده شد و گفته شئد این مسیر اشتباه است و نباید همه چیزمان را پای میز مذاکره بیاوریم اما مسئولین این دولت توجه نکردند و خسارت‌های زیادی هم به همین علت به کشور وارد شد.
کارشناس رسانه با اشاره به ارز ۴۲۰۰ تومانی و مشکلاتی  که بای کشور ایجاد کرد و حراج یک شبه ۱۸ میلیارد دلار از سرمایه‌های کشور بیان کرد: نمی‌توانیم به سادگی نسبت به این موارد بی‌توجه بوده و با چشم‌پوشی از کنار این اقدامات و خطاهایی که عمدی بود و تجربه کردیم بگذریم.
وی در پایان گفت: خسارات جبران ناپذیر دولت روحانی که توسط دولت رئیسی تا حدودی از آن حل شد از خاطرمان نمی‌رود و امیدواریم  با آگاهی کامل که بدست آورده‌ایم، در این یکی دو روز باقیمانده به تکلیف خودمان به‌خوبی عمل کنیم. انتخاب ما باید زنده کردن ادامه راه خدمت شهیدان خدمت با مشارکتی بالا و انتخاب شخصیتی از سنخ سلیمانی و رجایی و رئیسی باشد.
 

جبهه انقلابی به پا خیزد
دکتر محمد صادق کوشکی  کارشناس ارشد علوم سیاسی در گفتگو با خبرنگار گره سیاسی «سردبیر پرس» گفت: روزگاری جناح اصلاحات آنچنان نفوذ و قدرت داشت که در انتخابات سال ۹۲، ظرف چهار روز با بسیج پایگاه اجتماعی‌اش، رای ۳ میلیونی حسن روحانی را به ۱۸ میلیون رساند.
وی با اشاره به تلاش جناح اصلاحات برای رأی آوردن در انتخابات یادآور شد: همنوایی خاتمی با آشوبگران ۱۴۰۱ در پیام اختصاصی به آن‌ها برای جذب رای، تلاش برای فعال کردن تنش‌های قومیتی و مذهبی و صید رای از این عرصه، دوره گردی مهره‌هایی مانند ظریف و آذری جهرمی برای جلب آرای شهرستان‌ها، به راه انداختن جنگ توهین و اهانت علیه میلیون‌ها مردمی که به جلیلی رای داده‎اند و طالبان خواندن آنها، استفاده از حمایت غیرمستقیم شبکه‌های فارسی زبان لندنی و رسانه‌های بیگانه و ده‌ها فریبکاری و شعبده بازی سیاسی دیگر نمونه‌هایی از تلاش این جناح است.
کوشکی ادامه داد: اما هر چه به روز جمعه نزدیک می‌شویم اضطراب بیشتری بر اردوگاه اصلاحات چنگ می‌اندازد و تزلزل و ناامیدی افزون‌تری در رفتار و گفتار اهالی این اردوگاه نمایان می‌شود،  اصلاح‌طلبان دریافته‌اند، آخرین ساعات حیات سیاسی آن‌ها در صحنه حاکمیت جمهوری اسلامی فرا رسیده و به همین علت است که لحظه به لحظه پرخاشگری و خشونت بیشتری نشان می‌دهند و دست و پای بیشتری می‌زنند.
وی خاطرنشان کرد: می‌دانیم که چالش‌های دوره روحانی کم نبود و این تیم دوباره برای ایجاد این تنش، چالش‌ها و مشکلات به پا خواستند اما بچه‌ها و جوان‌های انقلابی باید متوجه باشند که این حجم تحرک و پرخاش، نشانه قدرت نیست بلکه علامت احتضار و غرق در گرداب نیستی و نابودی است و از همین رو لازم است فعالیت و همت خود را برای تسریع در این روند افزایش دهند و بدون خستگی و یاس برای روشن ساختن اذهان جامعه بکوشند! آن هم با همت و پشتکاری که جوانان انقلابی و مسلمان پیرو حضرت امام دارند مانند اقتداری که رزمندگان اسلام در میانه نبرد بی‌نظیر کربلای ۵ و باغیرت شهدای مدافع حرم در خان طومان و حلب و بوکمال در دی و بهمن ماه ۱۳۵۷ نشان دادند.
 

مناظره دوم و فریاد‌های برآمده از غیرت انقلابی
 محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرنگار «سردبیر پرس» با اشاره به مناظرات انتخاباتی گفت: فریاد‌های دکتر سعید جلیلی در مناظره دوم نه برای رای‌آوری بلکه برآمده از غیرت انقلابی علیه غرب‌زدگی مُفرَط، ندیدن ظرفیتها، حقارت و خودتحقیری، بی‌برنامگی، تزلزل در تصمیم، تناقض، بی‌ثباتیِ فکری، سردرگمی، منزوی نشان دادن ایران، ندیدن پیشرفت‌ها و بی‌مبنایی بود.
وی ادامه داد: جریان لیبرال در ایران اکنون در منحط‌‌ترین دوران خود قرار گرفته و چهره واقعی آن برای جامعه عیان شده است. 
رضایی با اشاره به مشکلات دولت روحانی افزود: تحریف، دروغ، فریب، خلط حق و باطل، مغالطه، استفاده ابزاری از دین برای منافع، به شکل کاملاً صریح پیشه چهره‌های مطرح این جریان شده تا به قدرت برسند. 
وی در پایان گفت: بسیار روشن است به فرضِ رای‌آوری نامزد این جریان، دورانپرتلاطم و بی‌ثباتی در نظام اسلامی تجربه خواهد شد.
انتهای پیام/خ