دولت روحانی، رکورددار تورمزایی
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس»؛ براساس آمارهای موجود از دولتهای یازدهم و دوازدهم اقتصاد کشور چندین بار با رشد منفی مواجه شد و به طور کلی رشد اقتصادی در هشت سال روحانی تقریباً به صفر رسید این فاجعه برای اولین بار است که رشد منفی اقتصادی در کشور ما را به همراه داشت. […]
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس»؛ براساس آمارهای موجود از دولتهای یازدهم و دوازدهم اقتصاد کشور چندین بار با رشد منفی مواجه شد و به طور کلی رشد اقتصادی در هشت سال روحانی تقریباً به صفر رسید این فاجعه برای اولین بار است که رشد منفی اقتصادی در کشور ما را به همراه داشت.
در طی ۸ سال، دولت روحانی تا جایی که توانست از سهم بودجه عمرانی کاست و به بودجه جاری اضافه کرد و همین امر باعث شد ۶۰% طرحها در زمان مقرر خود به پایان نرسند و موجب شد طول زمان اجرای طرحها از ۱۰ سال در سال ۹۲ به ۱۶ سال در سال ۹۸ افزایش یابد.
در سالهای ۹۱ تا ۹۸ نرخ سرمایه ثابت سالانه (داراییهای به غیر از داراییهای پولی که ارزش بالایی دارد اما امکان نقدشوندگی کمی دارند) به منفی ۶ درصد رسید.
آمارها حاکی از آن است که دولت روحانی نسبت دولتهای قبل رکورددار نرخ تورم بوده و در دوره ۸ ساله خود بالاترین رقم میانگین تورم را به ثبت رساند و در پی آن اقتصاد ایران در سالهای ۹۷ و ۹۸ و ۹۹ تورم بالای ۳۰ درصد را تجربه کرد.
در دولت روحانی حجم نقدینگی رشد ۵/۵ برابری داشت که باعث تورمزایی و بالا رفتن قدرت خرید و ایجاد گرانی شد و پایه پولی کشور چهار برابر افزایش داشت. در دولت روحانی ( یا دولت تدبیر و امید!) قیمت دلار با رشد ۷۰۰ درصدی از ۳ هزار تومان به ۲۴ هزار تومان افزایش یافت، در این دوره با بیشترین نوسان در دلار مواجه بودیم و دلار به طور متوسط ۵۰۰ دامنه نوسانی داشت.
در این دولت به علت صعود شاخص محاسبه توزیع ثروت در میان مردم شاهد شکاف طبقاتی بیشتر در بین مردم بودیم و در این موضوع در رتبه ۸۸ جهان قرار گرفتیم.
با توجه به درخواست و تاکید مجلس به دادن یارانه تنها به خانوادههای نیازمند اما دولت روحانی علیرغم اعلام وزارت تعاون که ۲۴ میلیون نفر جزء سه دهک بالای جامعه هستند و مستحق دریافت یارانهها نیستند دولت روحانی تنها یارانه یک میلیون و پنج هزار نفر را حذف کرد.
در این دوره معیشت مردم سختترشد و شاهد کاهش مصرف کالاهای اساسی در خانهوارها بودیم بنابراین سرانه مصرف گوشت طیور به ازای هر نفر دو کیلوگرم، محصولات لبنی ۹ کیلوگرم، روغن ۳ کیلوگرم، قند و شکر ۶ کیلوگرم، برنج ۵ کیلوگرم، گندم ۴ کیلوگرم و گوشت قرمز ۴ کیلوگرم کاهش یافت.
جالب است بدانید دولت روحانی رکورددار کاهش تولید و عرضه مسکن بود و شاهد این موضوع در طی ۱۶ سال بودیم و جالبتر اینکه استان تهران با کاهش ۷۰ درصدی، خراسان ۶۵ درصدی و البرز و اصفهان با کاهش ۵۴ درصدی در این بخش مواجه بودند و طی دولت روحانی فقط در تهران قیمت مسکن رشد ۶۴۷ درصدی داشت.
سرنوشت آینده را به مکتب سلیمانیها گره بزنیم
حجتالاسلام ابوالقاسم علیزاده مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسولالله (ص) در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس» با اشاره به خوابرفتگی خواص گفت:قال الله تعالی:« وَدَّ الَّذینَ کَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِکُمْ وَ أَمْتِعَتِکُمْ فَیَمیلُونَ عَلَیْکُمْ مَیْلَهً واحِدَهً” آیه ۱۰۲ نساء»؛ امان از امالامراض (غفلت)، سرمنشاء همه ناکامیها و شکستها.
وی ادامه داد: غفلت از نمادهای عزت و اقتدار و توانمندیهای علمی و هستهای و موشکی و نظامی و امنیتی و غفلت از داشتهها و سرمایههای مادی و معنوی و استقلال و نیروی انسانی انباشته و زمینههای رشد و پیشرفت والبته خصم دون با سوءاستفاده از غفلتها بسان گرگهای در کمین نشسته که به ناگاه به دار و ندارمان حملهور میشود و دیگر چیزی باقی نمیگذارد.
علیزاده با اشاره به قصیده پروین اعتصامی (گرگ و شبان) افزود: محتوای این قصیده حال و روز امروز ماست. به شمار مصادیق غفلت به ویژه از ناحیه خواص، اضافه کنید نقش پلید نفوذ را که سالها پیش، رهبری حکیم و بصیرمان هشدارش را دادند و ما نیز از کنارش ساده عبور کردیم. همان نفوذی که با راه انداختن جریانی موازی، از خود ما پر رنگتر دم از مردم و ولایت و دین زده و میزند، ولی آرزویش همان است که سر به تن احدی از خواص و عوام امت انقلابی نباشد.
وی یادآور شد: فراموشمان نمیکنیم که گسترش بدحجابی، صف گوشت و مرغ، افزایش قیمت بنزین، مرگ و میرهای بسیار از کرونا، احتکار و … چه بلایی بر سر جامعه آورد و حالا امروزه همین نفوذیها روزی جنگ مرموز اصلاحطلبی و اصولگرایی به راه میاندازد و روز دگر جنگ جلیلی و قالیباف، و ما نیز بازیگر غافل میدان دشمن؛ و آنگاه که مسیر اصلی و مورد تاکید رهبری فرزانه انقلاب یعنی مشارکت حداکثری را، با بگو مگوهای خود ما هدف قرار میدهد؛ زبان به شماتت و ملامت باز مینماید.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسولالله (ص) در پایان بیان کرد: تجزیه و تحلیل غفلتهای چهل ساله اول انقلاب، پیش کش. انشالله به موقع مناسب آسیب شناسی هوشمندانه و صادقانه اوضاع فعلی را لازم و واجب میدانیم و البته در این فرصت حساس و کم؛ همه آحاد امت بهویژه خواص اهل سخن، تریبون داران و علما و اندیشمندان مخلص و بصیر را به جهادی بزرگ در حوزه تبیین، فرا خوانده و تا فرصت از دست نرفته است در قدرشناسی از ولی نعمتانمان بهویژه امام و شهدای خدمت و در رأسشان رئیس جمهور شهید به صحنه آمده و در برابر تشنگان قدرت و خیز برداشتگان طماع سفره آماده انقلاب کاری کنیم کارستان؛ و در جمعه پیش رو موجی سازیم غدیری و فاطمی. تا هم جبران جمعه قبل باشد و هم برای همیشه خیال رهبر عزیز و دلسوزان نظام و انقلاب اسلامی را راحت کنیم و با اتحاد و یکدلی و پرهیز از اما و اگرها و ذهنیتهای تشتتساز و تردیدآفرین به صحنه بیاییم و با حضور پرشور و هر رای اثربخشی، از عزت و اقتداری که بسیاری پای آن جان دادند، صیانت کنیم و سرنوشت آینده را همچنان به افتخارات و تمدن پیشین و مکتب سلیمانیها گره بزنیم و ایران اسلامی را همواره حرم آل الله نگهداریم.
هفته سرنوشتسازی در پیش داریم
علیرضا معاف کارشناس مسائل فرهنگی گفت: گرچه تحلیلها و مباحث مختلفی راجعبه انتخابات اخیر باید ارائه داد اما در این روزهایی که باقی مانده اصلاً فرصت این حرفها نیست. وقت، وقت وحدت است و تبیین.
وی ادامه داد: از آنجا که گاهی حافظه تاریخی مردم ضعیف میشود، باید دهه نود را یادآوری کرد. امتداد روحانی یعنی رکود و تعطیلی کارخانهها، قطع مکرر برق، پیرترین کابینه، ذلت در مقابل غرب، ورود نفوذیها و جاسوسها در مناصب قدرت؛ و هزاران مشکل دیگر. زیرساختهای پربرکتی که در دولت رئیسی ایجاد شد ازقبیل عضویت در پیمانهای بریکس و شانگهای و یا رشد اقتصادی و احیای کارخانهها و.. نیز باید یادآوری شوند. گرچه ضد انقلاب شدیداً دندان تیز کرده اما نباید دچار افسردگی سیاسی و انشقاق و اختلاف شد.
معاف افزود: اینکه پزشکیان از نهجالبلاغه استفاده ابزاری نمود، امام خامنهای را بر آن داشت که در دیدار غدیر فرمودند: «در نهجالبلاغه میفرماید «من آدمی نیستم که با لالایی دشمن خوابم ببرد» امیرالمؤمنین میفرماید اگر تو خوابت برد، معلوم نیست دشمن هم خوابش برده باشد، او بیدار است» و جوانان را توصیه به اُنس گرفتن با نهجالبلاغه نمودند تا مبادا لیبرالها با دین علیه دین بشوند. لذا احیای قواعد نهجالبلاغه باید در دستور کار جوانان انقلابی قرار بگیرد.
وی در پایان یادآور شد: امام خمینی(ره) به منتظری فرمودند «تو سادهلوحی و بعد از من کشور را میدهی به لیبرالها». همین سخن در باب پزشکیان صادق است که گرچه آلودگی اقتصادی ندارد اما همه ضدانقلاب در تلاشاند تا وی سر کار بیاید و از این مجرا دین به محاق رود. جوان مومن انقلابی به پا خیز. یک رأی هم مهم است.
صاحبنظران هشدار داده بودند
قاسم حبیبزاده کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار «سردبیر پرس» با اشاره به مشکلاتی که در دولت روحانی با آن روبهرو بودیم، گفت: مصیبتهایی که در دولت برجام یا دولت روحانی متحمل شدیم و خسارتهای اقتصادی و امنیتی که وارد شد، اتفاقی قابل پیشبینی بود زیرا اکثر صاحب نظران و تحلیلگران درباره این روند هشدار داده بودند و طبیعی بود که چنین چالشهای بزرگی را در دولت برجام داشته باشیم و در نهایت قسمت عمدهای از اشتباهات دولت روحانی، مهندسی شده و برخاسته از نفوذ سیاسی و فرهنگی بود.
وی افزود: هر دولتی که تصمیماتش را وابسته به منویات تهاجمی و استکباری آمریکا کند، و استقلال خود و ملتش را نابود میکند و در نتیجه در جامعه بینالمللی تحقیر میشود و تهدید را به سمت کشورش جلب میکند طوریکه دولت روحانی در حوزه تهدیدات امنیتی و نظامی، سیاسی و اقتصادی این مورد را مرتکب شد بنابراین باید با توجه به هشدارها انتخاب اصلح کنیم.
انتهای پیام/خ
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰