افتتاح ۹۵۰ کلاس درس در ۷ استان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت؛ امروز سهشنبه در بیست و ششمین همایش ملی تکریم خیرین مدرسهساز کشور که در سالن اجلاس سران برگزار شد، با دستور محمد مخبر ۹۵۰ کلاس درس در هفت استان بهصورت همزمان به بهرهبرداری رسید. همچنین با حضور سرپرست ریاست جمهوری از ۱۲ […]
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سردبیر پرس» به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت؛ امروز سهشنبه در بیست و ششمین همایش ملی تکریم خیرین مدرسهساز کشور که در سالن اجلاس سران برگزار شد، با دستور محمد مخبر ۹۵۰ کلاس درس در هفت استان بهصورت همزمان به بهرهبرداری رسید.
همچنین با حضور سرپرست ریاست جمهوری از ۱۲ تن از خیرین در عرصه مدرسهسازی با اهدای لوح، قدردانی شد.
مخبر در این مراسم با توجه به خدمات آموزشی و رشد بیسابقه ساخت مدارس و هنرستانها در دولت سیزدهم تاکید کرد: شهید آیتالله رئیسی هم مدرس حوزه و دانشگاه و هم بهعنوان مسئول آستان قدس رضوی در یک مقطع خیر مدرسهساز بود و لذا با روحیات و اخلاقیات خیرین مدرسهساز کشور آشنایی داشت.
سرپرست ریاست جمهوری با بیان اینکه شهید رئیسی در پیشبرد امور همواره از دو مقوله معنویت و مدیریت کمک میگرفت، ادامه داد: ایشان نسبت به آموزش و پرورش، آموزش عالی و مقام معلم و استاد فوقالعاده حساس بود که این حساسیت مبنایی دینی و علمی نیز داشت. هیچ شغلی به اندازه تعلیم و تربیت در اسلام اهمیت ندارد و پیامبر اکرم(ص) و همچنین ائمه معصومین خود را معلم میدانستند و در زمینه حکمرانی نیز امکان توسعه و پیشرفت جامعه بدون تمرکز بر تعلیم و تربیت امکانپذیر نیست. مخبر تصریح کرد: برخی از کشورها در دنیا با وجود آنکه از هیچگونه منابع طبیعی بهرهمند نیستند، اما توانستهاند با کمک نیروهای نخبه، متعهد و مقید به مسائل کشور خود، رشدهای دو رقمی را تجربه کنند. وی با تاکید بر اینکه اگر نیروی انسانی مناسب تربیت نشود، با وجود تمام امکانات، توسعه امکانپذیر نیست، افزود: به همین دلیل شهید رئیسی نسبت به ارتقای همهجانبه آموزش عالی و آموزش و پرورش حساسیت ویژهای داشت. سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به اینکه موضوع رتبهبندی معلمان با وجود تصویب در دولت قبل، اما اجرایی نشده بود، گفت: موضوع رتبهبندی معلمان با اهتمام مسئولان دولت سیزدهم به مرحله اجرا رسید. وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به موفقیتهای اقتصادی دولت اشاره و تصریح کرد: دولت سیزدهم با تکیه بر نیروی انسانی متعهد و توانمند توانست رشد اقتصادی منفی چندین ساله را به رشد اقتصادی نزدیک ۶ درصد برساند. مخبر همچنین به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص دولت سیزدهم و شهید رئیسی مبنی بر اینکه «اگر دولت شهید رئیسی ادامه پیدا میکرد بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور نیز حل میشد» اشاره و تصریح کرد: بزرگترین معضل اقتصادی چندین ساله کشور نرخ رشد نقدینگی بالا بود که دولت سیزدهم موفق شد این رقم را از ۵۷ درصد در ابتدای دولت، به ۲۲ درصد در بهار امسال برساند. همچنین نرخ رشد تولید از ۰.۷ درصد به ۵.۷ و نرخ تورم تولید کننده از ۱۰۳ درصد در اردیبهشت ۱۴۰۰ به ۳۰ درصد در بهار امسال کاهش یافت که تمامی این موفقیتها توسط نخبگان تربیت شده در نظام آموزش عالی کشور امکانپذیر شد. وی تصریح کرد: نیروی جوان نخبه با انگیزه و امیدوار از نعمتهای بزرگ خدادادی است و با تکیه بر این جوانان در کشور هیچ بن بستی نخواهیم داشت؛ آینده کشور با وجود این نسل جوان و تحصیلکرده روشن و امیدوار کننده است. مخبر همچنین با تاکید بر اینکه خیرین مدرسهساز پیشتاز و الگوی حل مشکلات کشور هستند، گفت: کشور ظرفیتهای بسیار بزرگی دارد که با هر یک از این ظرفیتها میتوان مردم و کشور را اداره کرد، اما در طول سالهای گذشته نتوانستیم ظرفیت مردم را در حل مسائل مشارکت دهیم و این در حالی است که هر جا به مردم رجوع کردیم، در حل مشکلات موفق بودیم. سرپرست ریاست جمهوری، حضور خیرین مدرسهساز را نمونه بارز و موفق حضور مردم در عرصههای اداره کشور برشمرد و گفت: نهضت بزرگ خیرین مدرسهساز بسیار افتخارآمیز است و بسیاری از مدیران و انسانهای موفق در کشور خود را مدیون خیرین مدرسهساز و تحصیل در این مدارس میدانند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰