نباید فضای آسیبهای اجتماعی تکرار شود
به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»، جلسه قرارگاه اجتماعی منطقه ۱۳ تهران با حضور سید محمد نقیب سرپرست سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران، محمدهادی علیاحمدی شهردار منطقه ۱۳ و نمایندگان نهادها و ارگانهای مختلف از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، کمیته امداد امام خمینی (ره) و… در […]
به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»، جلسه قرارگاه اجتماعی منطقه ۱۳ تهران با حضور سید محمد نقیب سرپرست سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران، محمدهادی علیاحمدی شهردار منطقه ۱۳ و نمایندگان نهادها و ارگانهای مختلف از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، کمیته امداد امام خمینی (ره) و… در شهرداری این منطقه برگزار شد.
بررسی آخرین وضعیت ساماندهی آسیبهای اجتماعی منطقه ۱۳ اعم از معتادین متجاهر، افراد کارتن خواب و کودکان کار و خیابان از جمله موارد مورد بحث و بررسی در قرارگاه اجتماعی منطقه ۱۳ تهران بود.
در این جلسه علی احمدی شهردار منطقه ۱۳ گزارش کوتاهی از عملکرد این منطقه در حوزه ساماندهی آسیبهای اجتماعی ارائه کرد و سپس مدیران حاضر در جلسه به بیان فعالیتهای خود در این زمینه پرداختند.
سید محمد نقیب سرپرست سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران در این جلسه گفت: همه در حوزهای کار میکنیم که دغدغه مقام معظم رهبری است و همان طور که ایشان فرمودند امروز آسیبهای اجتماعی خطرناکترین مسئله کشور است و تاثیر بسیاری بر مسائلی دارد که کمر کشور را خم میکند.
وی افزود: باتوجه به وضعیت منطقه ۱۳ میطلبد که همکاران ما در این منطقه در حوزه پیشگیری فعال باشند. دوستان به دقت کارها را پیگیری کنند تا محلاتی که از آسیبهای اجتماعی سفید شده، بار دیگر زرد یا قرمز نشود.
نقیب با بیان اینکه حتما جلسه قرارگاه اجتماعی در این منطقه ماهی یکبار برگزار شود و مسائلی که مطرح شده را پیگیری کنند تصریح کرد: واقعاً باید برای حل آسیبهای اجتماعی همه پای کار بیایند و اجازه ندهیم فضا به گذشته برگردد. الان این ادعا را داریم که مردم اگر کارتن خوابی در خیابان دیدند سریعاً به ما معرفی کنند و این یعنی سالها برای این قضیه زحمت کشیده شده، ارزشمند است و حفاظت از آن سخت است و باید تلاش کنیم که به قبل برنگردیم.
سرپرست سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی ادامه داد: فعالیت پیشگیری در مدارس از اوجب واجبات است و به نظر میرسد تا حدودی از این مهم غفلت شده است چرا که با اجرای طرح پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در مدارس دیگر شاهد رفتارهای پرخطر نخواهیم بود. در مورد پیشگیری در سالهای گذشته صحبتهایی شد، اما اقدامی رخ نمیداد و حالا همه مثل سپاه و بسیج و .. باید کمک کنند تا پیشگیری در مدارس به صورت کامل صورت بگیرد. هزینههای پیشگیری کمتر از هزینههای درمان است.
وی با بیان اینکه باید از طریق خیرین، مساجد و هیاتها برای کاهش آسیبهای اجتماعی تلاش کنیم تاکید کرد: کارکرد هیاتها فقط برای ۱۰ شب ماه محرم نباشد. مراسمهای مذهبی و برنامههای سپاه، بسیج و … در پاتوقهای معتادین متجاهر برگزار شود تا این پاتوقها به هم بخورد و فضای امن آنها از بین برود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰