روند مناظرات نامزدها خوب است اما کافی نیست
جواد منصوری در گفتگو با «سردبیر پرس»، ارائه دیدگاه مدیریتی نامزدها نسبت به اداره کشور را از اثرات خوب مناظرات دانست و گفت: برای اینکه انتخابات خوبی داشته باشیم همه باید درانتخابات شرکت کنیم، حضورپرشور سبب میشود تا فردی اصلح در راس امور قرار گیرد. پژوهشگرتاریخ معاصرروند مناظرات را مثبت ارزیابی کرد و گفت: نامزدهای […]
جواد منصوری در گفتگو با «سردبیر پرس»، ارائه دیدگاه مدیریتی نامزدها نسبت به اداره کشور را از اثرات خوب مناظرات دانست و گفت: برای اینکه انتخابات خوبی داشته باشیم همه باید درانتخابات شرکت کنیم، حضورپرشور سبب میشود تا فردی اصلح در راس امور قرار گیرد.
پژوهشگرتاریخ معاصرروند مناظرات را مثبت ارزیابی کرد و گفت: نامزدهای ریاست جمهوری دراین مناظرات برنامههای خودرا بیان میکنند و مردم برمبنای همین مناظرات نسبت به انتخاب نامزد تصمیمگیری و رای میدهند.
او همچنین در سوالی مبنی بر اینکه آیا مناظرات در حدی است که مردم پای صندوقهای رای بیایند، گفت: این مناظرات ضعفهایی دارد؛ عالی نیست، مهمترین ضعف نپرداختن به ریشه مشکلات و نارسایی است.
وی یادآورشد: نامزدها در این مناظرات بیشتر به شرایط ظاهری و عادی میپردازند نه به راهحلهای برونرفت از مشکلات.
وی حضور، آگاهی و تعهد مردم نسبت به مسائل کل نظام و کشور را مثبت ارزیابی کرد و افزود: به هر حال این موضوعات برای جامعهشناسان، سیاستمداران و کسانی که در رسانهها کار میکنند؛ مهم است. هر کدام از این موضوعها نکات مهمی دارد که در جای خودش باید با دقت و ظرافت مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد.
منصوری یادآورشد: یکی ازاتفاقات ماه گذشته بحث برگزاری چهاردهمین دوره ریاست جمهوری است که در واقع به نوعی غیرمنتظره و خارج از زمان برنامهریزی خودش انجام گرفت، اما در عین حال شاهد این هستیم که داوطلبان، دستگاههای اجرایی و مردم به هر حال در این زمینه مانند گذشته فعال هستند و انگیزه مناسبی دارند؛ به نظر میرسد داوطلبان پس از تایید صلاحیت توسط شورای نگهبان به هر حال فعالیتهای خودشان را شروع و نظرات خودشان را هم بیان میکنند.
پژوهشگرتاریخ معاصر ادامه داد: رسانهها در این زمینه بسیار فعال هستند به حدی که مردم در این مسائل قرار گرفتند؛ نکته مهم این است که مردم کم و بیش نسبت به داوطلبان شناخت بیشتر و بهتری پیدا میکنند تا در روز رایگیری بتوانند به فرد مناسبتر و شایستهتر رای دهند.
وی اظهارداشت: نکته حائز اهمیت این است که مردم در جریان انتخابات دیگر کشورها شاهد یک جنجال و تنش به هر حال بینظمیهایی هستند که بعضاً هم خیلی خیلی حاد میشود؛ خوشبختانه در این رابطه ما هیچ مشکل خاصی به لحاظ جنجالی نداریم.
منصوری ادامه داد: آنچه من در مناظرهها دیدم نداشتن برنامه از سوی نامزدهای ریاست جمهوری بود؛ البته اگر نمایندگان وقت داشتند و میتوانستند برنامههای مدونی را ارائه کنند؛ بهتر بود.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه داوطلبان فرصتی برای تدوین برنامه جامع عملکرد خودشان نداشتند بیشتر به کلیگویی پرداخته میشود، ولی در عین حال برای مردم خیلی مهم است.
منصوری اعلام کرد: در مجموع مناظرهها را مثبت میبینم در عین حال نکتهای که بسیار مهم بوده این است که ما شاهد این هستیم داوطلبان اختلاف نظر جدی نسبت به یکسری مسائل دارند که میتوانیم بگوییم بیشتر جنبه اجرایی دارد.
او اظهار داشت: باید برای مردم توضیح داده شود؛ وقتی میگویند ما طرفدار این سیاست به خصوص هستیم؛ توضیح دهند که نتیجه این سیاست چه خواهد شد، انتقادی که در این میان مطرح است این بوده که کمتر توضیح داده میشود؛ معتقدم بیشتر باید توضیح داده شود.
پژوهشگر تاریخ معاصر یادآور شد: عمل به شعاری که توسط نامزدهای ریاست جمهوری داده میشود برای مردم خیلی مهم است، شعاری داده نشود که در آینده نتوانند به آن عمل کنند.
انتهای پیام//ح. ع
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰