قصههای جادویی در «غار موزه وزیری» تهران
به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»؛ همه ما آثار استاد وزیری را در پارکهای پرخاطرهای، چون پارک جمشیدیه، ساعی و… دیدهایم.حالا میخواهیم سری بزنیم به موزه آثار استاد وزیری که در دل کوههای کند علیا و سفلی حوالی لواسان که آثار آن با استفاده از مواد بازیافتی و دورریختنی ساخته شدهاند. این موزه که […]
به گزارش خبرنگار گروه مناطق «سردبیر پرس»؛ همه ما آثار استاد وزیری را در پارکهای پرخاطرهای، چون پارک جمشیدیه، ساعی و… دیدهایم.حالا میخواهیم سری بزنیم به موزه آثار استاد وزیری که در دل کوههای کند علیا و سفلی حوالی لواسان که آثار آن با استفاده از مواد بازیافتی و دورریختنی ساخته شدهاند.
این موزه که اولین موزه خصوصی ایران است در سال ۱۳۸۴ در مساحتی هزار متری به هزینههای خود استاد احداث گشته است و دارای ۷ بخش؛ سرای بسطامی، فضای داخلی غار، گالری، کارگاه مجسمهسازی، صنایعدستی، فضای باز و مجسمههای بازیافتی است.
گفتنی است ایده اولیه این غار موزه را مرحوم دکتر ناصر هوشمند وزیری از مجسمهسازان تراز اول مطرح و آن را با هزینه شخصی در طی ۶ سال در دل کوه حفر کردند.سرانجام این مجموعه در مهر ماه ۱۳۸۴ هجری شمسی در زمینی به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع فعالیت خود را آغاز کرد. تمامی آثار این غار موزه بیانگر داستانهای شاهنامه و فولکلور ایران هستند که توسط استاد وزیری ساخته یا گردآوری شدهاند و طیف گستردهای از هنرهای تجسمی را در بر میگیرند که همگی از مواد بازیافتی ساخته شدهاند. علاوه بر آثاری از جنس چوب، سنگ، استخوان و فلز، تعدادی آثار تلفیقی نیز وجود دارند که از ترکیب این مواد ساخته شدهاند.
فضای داخلی غار در دل کوه است و با دالانهای تو در تو مکان شگفت انگیزی را ایجاد کرده است ، همچنین فضاهای دیگر پر است از آثار زیبا که هم قابل عکاسی است و هم برای بازدیدکنندگان توضیحات لازم را خواهند داد.
اما شاید جالبترین قسمت این موزه مجسمههای بازیافتی است که به شکل خلاقانه و هنرمندانهای آدم را محو تماشا میکند. درخت نوشابه یکی از شاخصترین محصولات این قسمت است همچنین در این مجموعه ۲ کلکسیون از شطرنج و آفتابه و پارچهای فلزی وجود دارد که در نوبهی خود کمنظیر است. لازم الذکر است که این موزه بهخاطر خصوصی بودنش هماکنون هم امکان بازدید دارد.
آدرس: لواسان، بلوار امامخمینی، جاده کند علیا و سفلی، دوراهی بوجان، سمت چپ بعد هز چال ناظران، پلاک۷۷
انتهای پیام/خ
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰