«شهدای خدمت» چگونه عزیز ملت شدند
به گزارش خبرنگار «سردبیر پرس»؛ آیتالله «سید ابراهیم رئیسی» هشتمین رئیسجمهوری اسلامی ایران عصر روز یکشنبه در اثر سانحه سقوط بالگرد به درجه رفیع شهادت نائل آمد. همزمان با شب ولادت امام رضا(ع)، رئیسی برای افتتاح «سد مرزی «قیز قلعهسی» به آذربایجان شرقی سفر کرده بود، و بالگرد حامل وی و همراهانش عصر یکشنبه ۳۰ […]
به گزارش خبرنگار «سردبیر پرس»؛ آیتالله «سید ابراهیم رئیسی» هشتمین رئیسجمهوری اسلامی ایران عصر روز یکشنبه در اثر سانحه سقوط بالگرد به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
همزمان با شب ولادت امام رضا(ع)، رئیسی برای افتتاح «سد مرزی «قیز قلعهسی» به آذربایجان شرقی سفر کرده بود، و بالگرد حامل وی و همراهانش عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت در «جنگل دیزمار» در محدوده عمومی بین ورزقان و جلفا استان آذربایجان شرقی دچار سانحه شد. آیتالله آلهاشم امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امورخارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجانشرقی و چند تن دیگر از همراهان رئیسجمهور در این بالگرد از شهدای این حادثه بودند.
شرایط سخت آبوهوایی، شناسایی محل وقوع سانحه را با دشواری مواجه کرده بود به همین دلیل، کار تیمهای امدادی برای رسیدن به منطقه با دشواری بسیاری همراه شد. رهبر انقلاب با به شهادت رسیدن رئیس جمهور و همراهانش، پنج روز عزای عمومی اعلام کردند.
رهبر انقلاب اسلامی ضمن اندوه و تاسف فراوان خبر تلخ درگذشت شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی گفت: «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.»
آئین عزاداری به مناسبت شهادت حضرت آیت الله رئیسی، رئیس جمهور شهید و هیأت همراه با حضور آحاد مردم و مسئولان تهران در میدان ولیعصر برگزار شد، همچنین مردم تهران همزمان با سراسر کشور در محلات و میادین شهر با برپایی نصب پرچم سیاه، ایستگاه صلواتی و جلسات ختم قرآن برای شهدای کشورمان مراسمات عزداری برگزار کردند.
خواهر شهید بهشتی در پیامی اعلام کرد: «آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان نیز مانند برادرم سیدمحمد بهشتی، مظلوم واقع شد.»
دبیر حزب همدلی مردم تحول خواه استان اردبیل در گفتگویی عنوان کرد: آیت الله رئیسی مجاهدی بود که خستگیها را خسته کرد و در طول مسئولیت خود بدون ادعا و سروصدا به نحو احسن وظایف خود را به سرانجام رسانید.
مردمی بودن، خدمت صادقانه و خالصانه، تلاش خستگیناپذیر برای رفع مشکلات مردم ایران و ساده زیست بودن ایشان بخشی از شاخصههای آیتالله شهید سید ابراهیم رئیسی بود که پاداش تلاشهای بی ادعای خود را سرانجام با به شهادت رسیدن دریافت کرد.
پیکر شهید جمهور و سید محرومان شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر پنجشنبه سوم خرداد ۱۴۰۳ با همراهی گسترده و تاریخی ملت ایران در مشهدالرضا، شهر شهادت، در رواق حرم امام الرضا(ع) و در آغوش امام مهربانیها و ضامن آهو به خاک سپرده شد و آرام گرفت.
شهید آیتالله رئیسی به آرزویش رسید
اسماعیل کوثری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس» با بیان اینکه آیتالله رئیسی رئیس جمهور جهادی و انقلابی بود، اظهارداشت: آیتالله رئیسی سادهزیست و مدیری لایق بود که توانست بر مشکلات کشور فائق آید و تا جایی که امکانش بود، تلاش کرد که مشکلات مردم را رفع کند و کشور را به سمت پیشرفت و توسعه سوق دهد.
او در ادامه سخنانش خاطر نشان کرد: آیتالله رئیسی انسانی خودساخته و پخته بود، بهطوری که هرجا که بوی خدمت میآمد، درآنجا حضور می یافت.
نماینده مردم تهران درمجلس شورای اسلامی ادامه داد: آیتالله رئیسی رئیس جمهوری مردمی بود و بنده ایشان را در پستهای مختلف میشناختم و انگیزه خوبی برای خدمت به مردم داشت.
او ادامه داد: آیتالله رئیسی جدیت زیادی در کارش داشت و حتی در برکناری مدیران نالایق هم با کسی تعارف نداشت و در این زمینه، خط قرمزی در زندگیاش فقط خدا و خدمت به مردم بود
کوثری اظهارداشت: آیتالله رئیسی خدامحوری فوقالعاده ای داشت؛ مدام میگفت که من طلبه خدمتگزارهستم و خود را مدیون مردم و خدا می دانست.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آیتالله رئیسی در مسیر خدمت به نظام، انقلاب و مردم به آرزویش که همان شهادت بود رسید، گفت: ایشان در هر دوره ای از خدمت، کلام و عملش فقط خدمت به مردم بود.
استراحت برای شهید آیتالله رئیسی معنی نداشت
سید عباس جوهری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس» ضمن عرض تسلیت به مردم شهیدپرور ایران اسلامی در پی شهادت رئیس جمهور و همراهانش، گفت: آیتالله رئیسی کوتاهی در خدمت به مردم را خیانت می دانست و مدام در جلسات و سخنرانیهایش تاکید بر خدمت به مردم داشت.
وی اظهارداشت: آیتالله رئیسی مقام خادمی اهل بیت(ع) را برای خودش بالا و والا می دانست و به مکتب اهل بیت(ع) تاسی میکرد.
معاون سیاسی – اجتماعی استاندار تهران، عشق به اهل بیت(ع) و مردمداری را از شاخصههای اصلی آیتلله رئیسی دانست و گفت: آیتالله رئیسی تنها رئیس جمهوری بود که با این حجم از سفرهای استانی، تلاش داشت تا مشکلات مردم را رفع کند.
جوهری یادآورشد: بارها و بارها شاهد این بودیم که ریئس جمهور شهیدمان پس از بازگشت از سفر کاری خارج، به استانها سفر میکرد و خستگیناپذیر بود.
معاون سیاسی – اجتماعی استاندار تهران با اشاره به اینکه در مسیر خدمت، تعطیلی و استراحت برای آیتالله رئیسی معنایی نداشت، خاطر نشان کرد: آیتالله رئیسی اعتقادی به پشت میزنشینی نداشت؛ با پوشیدن لباس خدمت ثابت کرد دین اسلام میز خدمت به مردم را نهادینه کرده است.
جوهری یادآور شد: آیتالله رئیسی در هر شرایطی عمل به تکلیف را از واجب اوجبات می دانست و عشق به خدا و مردم سبب شد تا وی در همه زمینه ها الگو باشد؛ وی از هر فرصتی برای خدمت به مردم استفاده می کردند.
معاون سیاسی – اجتماعی استاندار تهران اظهارداشت: اخلاص و خدمت شبانهروزی از خصوصیات بارز دیگر آیتالله رئیسی بود. شهیدان همراه رئیس جمهور همچون وزیر امور خارجه، امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجانشرقی نیز نشان دادند تا پای جان برای خدمت به مردم از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند.
آیتالله رئیسی؛ رئیس جمهوری خستگیناپذیر بود
امیر سرتیپ دوم محمدرضا فولادی درگفتگو با خبرنگار گروه سیاسی «سردبیر پرس» با بیان اینکه شهادت آیتالله رئیسی و تیم همراهش مظلومانه بود، اظهارداشت: با توجه به اینکه آیتالله رئیسی بعد از انقلاب اسلامی مسئولیت های فراوانی داشت؛ در هر مقطع شاهد فعالیتهای جهادگونه وی بودیم.
وی یادآور شد: همه تلاش آیتالله رئیسی مقابله با دشمنان نظام و انقلاب بوده است و با استفاده از حداکثری توانش، کار کرد و اهل کمفروشی نبود و با بسیج همهجانبه، آنچه که در ظرفیتهای مجموعه تحت مدیریتش بود، تلاش داد بهترین بهرهوری را برای کشور به ارمغان داشته باشد.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه آیتالله رئیسی، رئیس جمهوری خستگیناپذیر و ولایتمدار بود، گفت: تمام تلاش ایشان رفع مشکلات مردم بود.
او یادآور شد: آیتالله رئیسی فردی سختکوش بود و عزمی جدی و برنامهریزی مدونی در همه عرصهها در زمینه خدمت به کشور و مردم داشت؛ زمان را برای خدمت به مردم به خوبی مدیریت میکرد؛ از زمانی که وی را شناختم یادم نمی آید که پنجشنبه و جمعهها را در استراحت و یا در سفر تفریحی بوده باشد.
گفتنی است آیتالله سید ابراهیم رئیسی خادمالرضا(ع) و هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران که عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شده بود، به همراه تمامی همراهان، همزمان با شب ولادت امام رضا(ع) به مقام رفیع شهادت نائل شد.
انتهای پیام/خ
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰